Bu fiyata bu makine nasıl ?? önerileriniz !!

balalayka

New member
Reaction score
0
Arkadaşalar tam tefarruatı yazamayabilirim hatırladığımkadarıyla yazıyorum ;

kasa = 600 watlık power supply ile usb kasa markasını hatırlamıyorum
işlemci = 4 çekirdek amd 3.00 ghz 8mb bellek
anakart = ddr2 ve ddr3 destekli veri iiletişimi yüksek amd3 destekli
ekran kartı = zotac 256 bit 1gb 9800 gt
ramlar = 2*2gb 1033 mhz sanırım kingston du ..

Kdv dahil 860 tl fiyat aldım
+ OLARAK 170 TL DE 1 TB WESTERN 7200 RPM HD İÇİN FİYAT ALDIM YANİ 1030 TL YE GELİYOR.

sizce bu fiyat bu makineye göre nasıl ?? Ve makineyide önerirmisiniz !! Gördüğüm kadarıyla özellikleri makinenin çok güzel yani en az 8-10 sene idare edecek bir makine diye düşünüyorum. Ya sizce

8-10 sene idare etmez hocam bide hangi amaç için kullanacaksın

İŞLemci AMD Sevmem pek asLında pek degiL hiç sevmem ßenim Core 2 Duo E8400 Ondan iyidir :)

Ekran Kartın GüzeL

2 gß Ram'ı 4 Gß yapaßiLirsin ;)

Kasa Gayet iyi Dikkat et yanmasın..

anakart da iyi sayıLır :)

Fiati gayet Uygun..

Vala ddr3 desteğindne dolayı 8-10 sene diye söledim ama amaç hem oyun hem webtasarım hem grafik yani ena z 10-15 pencere ile çalışıyorum oyun oynadığımdada 2 oyun birden açabiliyorum kimi zaman

bu arada ben aslında intelciyim ama arkadaşlar intel ile amd arasında gene baya bi fiyat oynuyo amd lerde bildiğim kdarıyla ısınma sorunu vardı ama artık günümüz teknolojisind ebu srun ortadan kalktı gibi diye düşünüyorum ve 10 senedir pc kulllanıcısıyım ilk defa amd kullanıcam. Sizden ricam özellikle bilgisayarcı arkadaşlara sesleniyorum bu fiyata bu makine uyugnmudur pahalımıdır ??

işlemci amd sevmem pek aslında pek degil hiç sevmem ßenim core 2 duo e8400 ondan iyidir :)

Ekran kartın güzel

2 gß ram'ı 4 gß yapaßilirsin ;)

kasa gayet iyi dikkat et yanmasın..

Anakart da iyi sayılır :)

Fiati gayet uygun..

tşkler ama ramlar 2 adet 2 gb lık yani 4 gb ya bide artık ddr2 üretilmiyormu fiyatlarında acayip bi artış olmuş neredeyse iki katı diyorlar aynı ddr1 ler gibi olmuş sanırım. BU ARADA İŞLEMCİYİ D FİYAT KAFAMA YATARSA İNTEL YAPABİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA BÜYÜK İHTİMALLE YUKARDA YAZDIĞIM MAKİNE ALUCAK SANIRSAM

o fiyata alamazsın

yani fiyat çok uygunmu diyosun ??
Bu arada
hocam can skıntısından yazmadımki ben bu parçaları bu işten bendne daha iyi anlayanlardan, ki bu forumda sayamayacagım kadar çok arkadaş var bu konuda sadece fikir öneri ve görüş istemek için yazdım yani bana benim arkadaşın verdiği fiyat yukarıda yazdığım rakam yani hd ile birlikte 1030 tl dir. KDV DAHİL
Fiyat sorduğum arkadaşın yannış yapma gibi lüksü yok yan yapmaz o konuda eminim yannış fiyatta vermez. Sonuçta evt dersem gidip beraber alıcaz sırf bu fiyatandırma için 1 hafta önce vaan pc den 1355 tl ye amd 4 çekirdek bi makinme aldım onu iade edeceğim yuzde 90 bakalım yarın akşama kadar kesinleşecek.

1 zotac ekran kartının 3 versiyonu var synergy, eco ve amp. synergy nin saat hızları çok düşük. anakartın fsbsine bakacan 1066 yı destekliyorsa ramle uyumlu olur o açıdan iyidir. amd 4 çerkirdek demişin bide işlemcinin modelini versen daha iyi olurdu. unutmadan anakartın chipset'ine de bak nforce filansa kaçırma hemen al.
arkadaşla biz kasa topladık amd yine bundan farkı ram 2*2 değil tek 2gblık modül var bide harddisk 1tb deil (aslında harddsik yok) işlemci amd phenom 2 x2 di sanırsam anakartta nfoce chipset vardı o açıdan nvidia ekran kartı ile sorun yaşamıyor toplam maliyet 750 tl (kasada aldık feel marka bunun içinde

en guzeli gir vatan computer sayfasına orda oem parcalar ile kendi PC ni topla
fiyatları karsılastır gör

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum kararaımı verdim 1 hafta önce vatan bilgisayardan aldığım makineyi iade ediyorum yukarıdakileri alıyorum ama intel yapıcam gibi geliyo işlemciyi arkadaşın yanına gidip bunada orda karar vercem artık tekrardan tşkler hayırlı ünler diliyorum

Tabi Herkezin Görüşü Farklı Eğerki Oyun Oynayan Birisi İSen Amd Tavsiye Ederim Ama yok FAzla Oynamam Diyorsan İNTEL Tabiki Bu Arada Kasanın fiyatıda İyiymiş..

İNTEL C2QUAD Q8300 2.50GHz 1333MHz 4MB 64BIT 775p
GIGABYTE EP45-UD3LR P45 SES+LAN+SATA RAID 16x
4 GB DDR2 1066 MHzKIT(2x2GB) PLATINUM OCZ
ZOTAC GTX260 SONIC(448Bit) 896MB DDR3 TV HDMI 16X
1 TB WESTERN DIGITAL 7200 SATA2 32 MB CAVIAR BLACK
ASUSTEK TA891 ATX KASA SİYAH/GÜMÜŞ 350W
OCZ STEALTHXSTREAM SLI POWER SUPPLY 600W

dostum bu sisteme fiyat al sen bence, senin yukarda yazdıkların bana mesajda yazdıklarını hiç bir şekilde karşılamaz

Geri