Bu fotoğraf olmasaydı

lonpofiely

Banned
Reaction score
0
Taraf'tan Aktütün varsayımı: Bu fotoğraf olmasaydı bu fotoğraf da olmayacaktı...
Taraf bugün ana sayfasından iki çarpıcı fotoğraf yayınladı. Dağlıca baskını sonrasında Tabur Komutanı Yarbay dirik'e başarı plaketinin verilmesinin, Aktütün baskınına davetiye çıkardığı vurgulananan haberin ikinci fotoğrafında Şehit Uzman çavuşun cenaze töreninden yürek yakan bir kare yer alıyor.

taraf_b.jpg

bunlar böyle plaketler alsınlar bakalım iş yapmazlar ama taltıf çok

yok onlar kahramandır kahraman :D

inşALLAH daha başka fotoğraflarımız çıkmaz:(

askerlerimiz şehit oluyor genelkrmay beyde golf oynuyor . ne buuu

Taraf olmanın "TARAF" lı olmadan farkını anlayanlar taraflılara fark atmaya devam ediyor...

Peki bu Taraf gazetesi kimin tarafindan PKK destekledikleri apacik ortada madem TSK kotuluyor o zaman Turk topraklarinda ne isleri var..

arkadaslar cogumuz askerlik yaptik herhalde bunlarla boyle basa cikamayiz bence farkli egitimler farkli askeri kurumlar lazim ozel askeri timlerin timlerin fazla olmasi lazim yazik adam silah gormemis hayatinda askere gidiyor 5 ay sonra catismada sehit oluyor goz gore gore medya da sisiriyor vatan sagolsun diye tabiki vatan icin hepimiz oluruz ama duzgun bir egitim almadan kallesce olmek oleni gormek insana koyuyor benim fikrim fotograf herseyi anlatmis ne deyim

bu ülke bu işi cözer çözmesinede bu iş böyle olmazz. önce dümeni bulup cözelim.

arkadaslar cogumuz askerlik yaptik herhalde bunlarla boyle basa cikamayiz bence farkli egitimler farkli askeri kurumlar lazim ozel askeri timlerin timlerin fazla olmasi lazim yazik adam silah gormemis hayatinda askere gidiyor 5 ay sonra catismada sehit oluyor goz gore gore medya da sisiriyor vatan sagolsun diye tabiki vatan icin hepimiz oluruz ama duzgun bir egitim almadan kallesce olmek oleni gormek insana koyuyor benim fikrim fotograf herseyi anlatmis ne deyim

Çok doğru söylemişsin kenan usta.artık profesyonelce işler yapılmalı.
Taraf böyle yaparak ne yapmaya çalışıyor.TSK ya zarar vermek kendimize zarar vermekten başka birşey değildir.TSK daha onarıcı bir dille eleştirilebilir.Hem DTP gibiler varken onları eleştirmek yerine neden TSK?

Siz düzelmediğiniz sürece başınız dakiler de düzelmez manalarında bi hadis duymuştum. Galiba halkın çoğu hala yanlış kişilere güveniyor.

Bildiğim tek şey bu olayların bildiğim gibi olmaması...!

Taraf gazetesi ABD nin ve onun buradaki beşinci kol faliyetlerini yapan hainlerin ve PKK nın tarafıdır onun doduruşuna gelip Kahraman Türk Silahlı kuvetlerine dil uzatan Alçaklarla bereber olmayın

Geri