Bu hatanın sebebini bilen var mı ?

Asit00

New member
Reaction score
0

İnternet Explorer bu hatayı veriyo bazı sayfalarda, hayır deyince devam ediyo, evet deyince başka bi program açılıyo, break ve continue diye seçenekler felan açılıyo.

buraya yes diyorum aşağıdaki yer açılıyo

burada break diyorum alttaki satırı gösteriyo

kaydet felan deyince bişey olmuyo sorunu çözemiyo
kapat diyorum bu kez de durdurulmasını istiyomusunuz diyo.

sorun nedir bi türlü anlayamıyorum...
bilen varsa çözümünü yardımcı olur mu acaba ?

service pack paketlerinin yeterli olarak kurulmamasından dolayı olabilir ! aşağıdaki yolu takip edersen büyük ihtimal çözülür sorunun! Masaüstünde bulunan bilgisayarım simgesine mause ile sağ tıkla ! özellikleri seç! > çıkan pencerede gelişmiş seçeneğini seç > sonra orada bulunan hata bildirimi tuşuna tıklayıp > hata bildirimini devre dışı bırak seçeneğini işaretle > sorun büyük ihtimalle çözülücektir...

hata bildirimini devre dışı bıraktım ama yine aynı sorunu veriyo değişen bişey yok.
teşekkürler

Sorunun, ie'ye kurulan eklenti çakışmasından kaynaklanıyor. Yahoo toolbar, google tootlbar gibi ie eklentilerini kaldırın, çakışanlardan sadece birini kurun. sorun düzelecektir.

eklenti olarak sadece ie7pro yüklü başka tollbar veya başka bişey kurmuyorum asla. ie7pro dan kaynaklanıyor olabilir mi acaba ?

Çakışan işlemi nasıl bulabilrim?

Edit: Sorunu bulamadım ama biraz araştırma yaptıktan sonra, web sayfası geliştirici değilseniz bu hata ayıklamasını kapatın diye bi bi ibare gördüm ie yardım menüsünde. Hata ayıklamayı kapattım, artık beni uyarmıyor. sanki ilk uyarı geldiğinde hayır a basmışım gibi devam ediyor. sanırım en uygun çözüm bu. Ama yine de çakışan işlemleri nasıl bulabilirim bunu söylerseniz sevinirim....
teşekkürler

Çakışan işlemleri bulabilmenin en garantili ve biraz da zahmetli yolu Program Ekle Kaldır'dan en son kurduğunuz programları kaldırıp kurulumlarını tekrar yapmanızdır. Her kurulum sonrasında da ie'yi çalıştıracaksınız. Ancak yine de problemin nedeni, bir ie eklentisi gibi görünüyor. Bu eklenti flash, java, herhangi bir toolbar veya kurulan programlardan birinin (ki flashget sıklıkla bu hataya neden olabilmektedir) ie eklentisi olabilir. Kurcalamadan anlamak zordur hangi programın buna neden olduğunu. Ama siz şunu da deneyin:

ctrl+alt+del ile görev yöneticisini çağırın, sonra ie'yi açın. Görev yöneticisinin görevler veya işlemler bölümüne eklenen yeni unsurlara dikkat edin. soruna neden olan onlardan biridir.

Geri