Bu Hite Nekadar Fiyat Verilir

mertobey

New member
Reaction score
0
Web de zayıf olduğum tek yön reklam internet reklam da bilgisi olan arkadaşlara soruyorum
bir siteye aylık 70.000 kişi kesin giriyor bu siteye alcağım reklam alanını ne kadara kiraya vermeliyim sizce
reklam alanı top,sağ, veya sol olabilir ama göze batan buyukluklerde sitenin içeriği ise sosyal bir platform (forum değil) cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkurler

50 ytl üstte verebilirsin aylık :D Ama chaylaq webmaster larda bu fiyat 100 ude gecer sen 100 den ac fiyatı 50 ye kadar düş ;)

neyaptın kardeşim ya :D oyunun kuralını bozuyon walla ben 120.000 hitte bir siteye reklam verim dedim adını vermek istemiyorum 2.000$ dediler ama onlar reklam ajansına bağlı ve gillette & ağaoğlu & ve bir alışveriş sitesi gibi büyük yerlerin reklamlarını yayınlamış herifler yani demem oki aldığım hit hakettiği miktara gitsin bunun için illede reklam ajansına bağlanıp geliri onlarlamı kırşmam gerek..

70.000 kişi farklı kişiler mi yoksa aynı giren kişilerde oluyomu buda lazım biza

üyeler & misafirler & googleden gelenler ve arkadaşlar 70.000 dediğim aylık kesin giriyo bazı aylar 101.000 civarıda oluyo...

Tekil ziyaretçi sayısı mı aylık 70 bin?

Arkadaşlar selam ben de siteme reklam almak istiyorum ama nerden alacağım bilmiyorum...yüksek gelir getirecek..siteme ayda tekil 130-140 bin arası giriş oluyor ama bilmiyorum ki ne yapmalıyım şudediğiniz reklamlardan ama dediğim gibi nerden alınır bilmiyorum...yardımcı olurmusunuz..

Arkadaşlar madem bu kadar tekil hitiniz var kara kara düşüneceğinize ajanslarla anlaşın. Onlar ne kadar pay alsa bile size bi ömür yetecek reklamda bulurlar...

para etmez günlük 2k tekilin var ortalama.. ben o tekili dandik bi blogda yapiyorum varsa 20 lira veren 1 deil 2 ay yapim reklamını :D

Reklam

merhaba arkadaşlar reklam almayı düşünüyorum .
bahsettiğiniz hitler gayet güzel. özel mesaj gönderebilirsiniz.

iyi çalışmalar...

para etmez günlük 2k tekilin var ortalama.. ben o tekili dandik bi blogda yapiyorum varsa 20 lira veren 1 deil 2 ay yapim reklamını :D

arkadas katiliyorum gerek yok kadar para vermeye 70k hit icin 5000$ ne yaw:D araba al gez daha iyi arkadas :)

Geri