Bu küstahlığa artık dur diyecek biri yokmu....!!!!!

crossBoy__

New member
Reaction score
0
Ölen teröristlere mevlit

DTP'nin Van İl Binasında emekli ve fahri 20 imam Kürtçe mevlit okurken ‘demokrasi şehidi' olarak nitelendirilen ölen PKK'lı teröristler için dua edildi.

DTP İl Başkanlığı binasında bugün okutulan mevlidi yaklaşık 60 kişi dinledi. DTP İl Başkanı Abdurrahman Doğar'ın katılmadığı mevlite partililer ve imamlar katıldı. Kadın ve erkeklerin bir arada oturduğu mevlit 1 dakikalık saygı duruşuyla başladı. Saygı duruşu öncesi DTP'li imamlar adına konuşan emekli imam Yusuf Kılınç, salonda bulunanlara hitaben yaptığı Kürtçe konuşmada, “Mevlit Kandili Peygamber efendimiz Hz. Muhammed ve Kürtdistan şehitlerimiz için okuyoruz. Okuyacağımız bu bu mevlidi onlara bağışlıyoruz. Şu anda çok kirli bir savaş yaşanıyor. Biz bu kirli savaşın durmasını istiyoruz. İnsanlarımız öldürülmesin, annelerin yüreği yanmasın, hiçbir anne çocuğu için ağlamasın. Ne Türk ne Kürt annesi ağlamasın. Bu cihanda akan kan dursun” dedi.

Konuşma ardından imamlar sırayla mevlidi bölüm bölüm Türkçe yerine Kürtçe okurken, her bölüm sonrası selavatları Arapça okudu. Mevlit yine Kürtçe dua ile son buldu.

Her mevlitte olduğu gibi mevlit sonrası lokum, bisküvi, çikolata, şeker, tuz, arpa, buğday ve pirinç dağıtıldı.

DTP yöneticileri dün akşam Mevlit Kandili'nin kutlandığını, parti olarak bu anlamlı günde mevlit okuttuklarını söylemekle yetindi.

EEEE kardeşim katlanacagız.Nasıl bizimkiler dini sömürdüklerinde ses çıkartamıyorsak,onlara da çıkartmamamız lazım.Adamlar sonuçta dua ediyor ve Milliyetçi geçinen partimiz lideride bunlarla tokalaşabiliyor.

ölen teröristlere dua mı ediolarmış sen yanlış anlamışsındır kardeş dua diil bedduadır o

biz bu sitedeki gibi bazılarımızı tenzih ediyorum duyarsız ilgisiz adult beyinli bir gençliğe sahip oldukca daha neler yaşar neler görürüz...

pkk marksist - leninist bir örgüttür...
ya o imamlar sahte, yada imamların dinden imandan haberi yok

pkk marksist - leninist bir örgüttür...
ya o imamlar sahte, yada imamların dinden imandan haberi yok

yazık bizim halkımıza bunlara inanıp amaçsız yola çıkıyorlar

Oralara yatırım lazım eğitim lazım.
Biz nasıl şehidimize şehit diyorsak pkk da diyor.
Oraların cahilliği giderilmediği sürece pkk oralarda onlara şehit demeyi devam ettircek.

imamlarla ilgili bir konuya değinmek istiyorum bilmiyorum inanırmısınız ama ben paylaşmak istedim::

bulunduğum ilçede ki imamla aramız iyiydir daha doğrusu aile arkadaşı diyelim...kendisnin ağzından dinledimr olayı ve bizzar şait olmuşş...olayı hiç uzatmadan ozetle şunu diyim :bugun ülkede bazı imamlar imam değil dedi kendisi neden diye soruncada bazılar bir grubun üyesi ve grup onlara oyle dedi bu mesleği seçiyorlar..amaçları dini karalamk ve halkı din sayesinde kullanamk bir nevi yanlış bilgiler vermk gerekirse kargaşa çıkarmak buna defalrca şahit oldum dedim.. ben bu olaya inanıyorum ve bunların günümüzde çok olduğunu düşünüyorum..sanırım burdaki imamlarda boyle birşey..Allah a havele ediyorum kendilerini Rabbim ıslah eylesin...

Geri