bu konuyıu sakın okuma !!!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Bu mesajı okuma...Çünkü sana bir faydası yok...Hala okuyon mu be adam.sana faydası yok diyorum ya... amaan ne laftan anlamaz adamsın sen ya....okuma diyorum okuma....e bak hala okuyo...arkadaşım Türkçe anlamıyon mu?İngilizce anlıyosan İngilizce yazayım diyeceğim ama malesef ben anlamıyorum...sen bu mesajı hala okuyo musun?hey ALLAH'ım ne günlere kaldık...Artık gençler laftan anlamıyor...eğer hala bu mesajı okuyorsan (ki okuyorsun) ... ana sen hala mı okuyon bunu be... ALLAH ALLAH ya harbi laftan anlamıyorsun sen herhalde...Tövbe YA RABBİ'm Tövbe... Hala okuyon mu? kaç kere diyeceğim bu konunun sana faydası yok...Türkçe'den anlamıyosan hangi dilden anlıyon onu söyle bari de o dilden yazayım ama maalesef ben de sadece Türkçe anlıyorum...Galiba okumayı bırakmışsındır....hala mı okuyon...OKUMA... SANA FAYDASI YOK. ama zararı var... gözlerin ağrıyacak haberin olsun... gözlerini eline almak istiyorsun yani... e iyi tamam bari ısrar ediyon...bu kadar okumuşsun bi yararı olsun...

sigara sağlığa zararlıdır... heh oldu mu başın göğe erdi mi... :thumbup::thumbup::thumbup:

okumadım valla :lol:

:lol: :lol: :lol: zararlıymış :lol: :lol:

olamaz böyle birşey :lol: :lol: :lol:

zararlı ha :lol: :lol: :lol:
=)

okudum iste kaniti degilmis :biggrin:

84_Sigar-sagliga-zararli-degildir.jpg

Icebiliriz devam:sigara:

Geri