Evvel zaman içinde kalbur saman içinde develer tellelpireler berber ikenben anamın beşiğinde tıngır mıngır sallanır iken bir masal çıkmış ortaya İsterseniz başlasın.Tamam tamam başlıyor..:laugh::laugh:
Yıllar önce çok ama çok zengin bir karı koca varmış.bunlar birbirini kıskandırmaya bayılırmış.Kadın birşey alır adam kıskanıradam birşey alır kadın kıskanırmış.tuhaf bir çiftmiş bunlar..
Bir gün Kadın adamı kıskandırmak istemiş ve gitmiş kendine bir tane kadın botu almış..:tongue:

Adam bunu kıskanmış gitmiş kendine bir tane erkek botu almış:tongue:

Kadın bunu kıskanmış kıskanmaz olaymışgitmiş kendine bir tane kadın şapkası almış:biggrin:

Adam bunu kıskanmış gitmiş kendine bir tane erkek şapkası almış..:biggrin:

Kadın bunu kıskanmış gitmiş kendine badi almış..:angry:

Adam bunu kıskanmış gitmiş kendine bir tane pantolon almış:angry:

Bunlar bu işin böyle yürümeyeceğini anlamışlar hele şükür..Aralarında konuşmuşlar.birbirlerinden özür dilemişler.Adam''lokantaya gidelim sana yemek ısmarlayayım''demiş.Kadın çok sevinmiş''neden olmasın''demiş.Birlikte lokantaya gitmişler.(Tavuk artık bu sahnede gitti oyundan :laugh::laugh

Garsonu çağırmışlar..Garson hemen gelmiş.Garsona''bize buranın en güzel ve en pahalı yemeklerini ve bir kaç tanede ekmek getir''demişler..Garson''efendim size yemek getirebilirim ama maalesef ekmek getirerem''demiş..Adam''Bune küstahlıkkoca lokantada ekmek yokmu..?'demiş.Garson''efendim unumuz kalmadığı için ekmek yapamadık yoksa ekmeğimiz var bizimde.Eğer bize değirmene gidip un getirebilirseniz size çok güzel ekmekler yapıp sıcak servis edebiliriz''demiş..Karı koca düşünmüşler taşınmışlar değirmenden un alıp gelmeye karar vermişler.Binmişler arabalarına gitmişler değirmene..:biggrin::biggrin:

Değirmen fıldır fıldır fıldırdönerken bizimkiler değirmenin çarkına takılıp denize düşmüşler..Bunlar zenginmiş zengin olmasına ama yüzme kursuna bile gitmemişler

Kayıkçı bunları görmüş çok acımış ve''had ben size çokacımışım masucuktan sandal veriyorum''demiş.

Bunlar denizde giderken bunları deniz korsanı görmüş ve denizin dibinden çıkıp yanlarına gitmiş.Kızgın bir halde''Siz hangi cesaretle benim denizime girersiniz hee''demiş.''Buraya düşen yüzme bilsede bilmesede öldü'demiş ve ardından iğrenç bir kahkaha atmış'Ni Ha Ha''Sinirlenmiş ve kadının kayığını almış ezmiş büzmüş bir kenara koymuş

Daha sonra adamın kayığını almış ezmiş büzmüş bir kenera koymuş:biggrin:

Karı koca yemeklerini yiyemeden ölmüşler.Garson beklemiş beklemiş gelmemişler sonra oda pes etmiş.Denizin korsanı sinirli sinirli denizinin dibine gitmiş ve ölümüne yaşamış:biggrin:

Buradan çıkaracağımız ders yüzme bilsek de bilsemekde denize düşmemeye çalışmak ve ekmeği olmayan lokantalara girmemek..
:laugh::laugh: