Bu nasıl cenaze fotoğrafı böyle? ( Böyle olur CHP'lilerin Yası)

• Konbuyu başlatan Kutay Alp
  • Başlangıç tarihi
K

Kutay Alp

Guest
Bu nasıl cenaze fotoğrafı böyle?

CHP'nin tutuklu milletvekili Mehmet Haberal'ın annesinin cenazesinde çekilen bu fotoğraf herkesi şaşırttı.

12 Haziran seçimlerinde CHP'den milletvekili seçilen Ergenekon tutuklusu Mehmet Haberal, annesinin ölümü sonrası özel izinle annesinin cenazesine katıldı. Ancak cenazede Haberal, Baykal ve Kılıçdaroğlu'nun birlikte attıkları kahkahalar herkesi şaşırttı.

Grup toplantısını iptal milletvekilleri Mehmet Haberal'ın cenazesine katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu, eski Genel başkan Baykal ve annesinin cenazesine katılması için özel izinle cezaevinden 2 günlüğüne bırakılan Mehmet Haberal cenazede yan yana saf tuttu. Ancak cenazenin ardından kameralara yansıyan bir görüntü bu kadarına da pes dedirtti. Zaman gazetesi internet sitesi içerik sağlayıcı sorumlusu Kerim Gün'ün

Twitter sayfasından paylaştığı fotoğrafta Mehmet Haberal, Deniz Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki isimler cenazede kahkaha atarken görülüyordu.

GARİP DEĞİL Mİ?

Kerim Gün paylaştığı fotoğrafın altına "Haberal'ın annesi öldü. Bu konuda bir şey yazmak istemiyordum. neticede ortada bir acı vardı ama bu kare GARİP değil mi" yazarken, fotoğrafı görenler de şoke oldu.

internethaber.com

Ateş düştüğü yeri yakar

Bir insanın neye güldüğü zekâsını, nasıl güldüğü ahlâkını gösterir.

Bir insanın annesinin cenazesinde bırakın gülmeyi kahkaha atması neyi gösterir bunu CHP yandaşlarına bırakıyorum

Yazı yazarken Allahı dini kullanmaktan çekinmiyorsunuz ancak farkında değilisnizki insanlıktan çıkmışsınız.
Allah korkusu yok içinizde!

Konuda ve yorumlarımızda içinde Allah ve din geçen tek bir kelime göster bırak sallamayı

İYİ Kİ BİR İKİ SLOGAN EZBERLEMİŞSİNİZ HER KONUDA UYSA DA UYMASA DA AYNI SLOGANI BAĞIRIP DURUYORSUNUZ

Biz annesinin ölümüne sevindiğini söylemiyoruz annesinin cenazesinde sebebi ne olursa olsun bu şekilde kahkaha atmasını yadırgıyoruz

Ben Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başına gelmiş en mükemmel şey olduğu kanaatindeyim... Baksaniza ne kadar kaliteli insanları milletvekili adayı olarak seçmiş... Bugün anasının cenazesinde kahkaha atan bir adam (konu ne olursa olsun ... ister anlatılan bir fıkraya gülsün... isterse aklına komik bir olay gelsin yinede fark etmez) yarın memleket batsa hayata hep pozitif bakacağını ve tüm olumsuzlukları güler yüzle göğüsleyebileceğini bizlere şimdiden kanıtlıyor... Böylesine güzide insanlar arasından milletvekili seçimi yapan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir vatandaş olarak tebrik eder ve ANCA HAYALİNDE kuracağı kabinesinide aynı titizlikle bakanlar seçmesini temenni ediyorum...

NOT: Bi dakika yorumumun sonuna gülmeyi koymayı unutmuşum .... Şimdi gülüyorum :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kardeşim bırak Urumçiyi. Sen bu konuya bak bu konuda kim Allah tan dinden bahsetmiş her konunu farklı

Tabi ki İnsanlar ölenle ölmemeli. Kimse de ölsün demiyor zaten bu zaman kadar ölenle ölen de

görülmemiştir.

İnsanlar robot olmadığı için cenazeler de üzünütü duyarlar ölen çok yakını ise de ağlarlar. Espiri yapıp kahkaha atmazlar.

uzun zamandır görmediği annesinin cenazesine özel izinle 2 günlüğüne gelen birisinin kahkaha atması çok normal değil zaten normal olmadığı için geniş yankı buldu medya da ,toplum da

CHP zihniyeti için normal olabilir ama toplum için normal değil

bir ölü mezarından çıkarılıp başka bir mezara nakledilebilirmi ? Bunun dinen ve hukuken bir sakıncası varmıdır

madem; din,ölmüş ve geçmişlerimizle ilgili siyasi beyin fırtınası içindesiniz,dini bütünler yukarıdaki soruyu muhakkak cevaplandıracaklardır :)

Bir insanın neye güldüğü zekâsını, nasıl güldüğü ahlâkını gösterir.

Ne kadar anlamlı bir söz

Bir resme baktım birde bu müthiş söze

CHP zihniyetinin neden bu ülkede bin yıl geçse bile iktidar olamayacağı

aslın da o kare de gizli

CHP bu ülkede iktidar olamaz çünkü CHP nin dokusu ile bu milletinin dokusu bir birine

uymuyor. Doku uyuşmazlığı var yani

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
Adam kahkaha attı espiri yaptı diye bile kötülemeye kalkanların sonları hayırlı olmaz.

böyle adamlar bence anasınıda alsa gitse fark yapmaz bilmem anlata bildimmi :)

İşte Kakahanın sebebi

Fotoğrafta başta Haberal, Deniz Baykal ve CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere herkes gülüyordu.

Peki özel izinle annesinin cenazesine katılan Haberal ve CHP'li dostları bu cenazede neden kahkaha atmışlardı? Olayın perde arkası ise bu kahkahanın incir kabuğunu bile doldurmayacak kadar gereksiz olduğunu gözler önüne seriyor. Bir partili, "Bugün hava çok güzel. Bahar geldi, harika bir güneş var" deyince Sayın Baykal da o sırada, 'Her şey var ama Deniz yok' diye espiri yapınca işte bu fotoğraf karesi ortaya çıkıyor.

Bir cenezede üstelik özel izinle geldiği annesinin cenazesinde kahkahalara boğulmak ve buna muhalefet partisinin eski ve yeni genel başkanlarınında eşlik etmesi ne kadar garip değil mi? Sonra bunlar halkın karşısına geçip oy isterken halk ister istemez ''Bir anneye merhameti olmayanın bize nasıl merhameti olacak'' demezler mi?

Haberal'ın annesinin cenazesinde CHP kahkahası / Siyaset / Milliyet Blog

Yorum sizin

böyle adamlar bence anasınıda alsa gitse fark yapmaz bilmem anlata bildimmi :)

yok öyle yapmıyorlar,

genelde babalarını mezarlarından çıkarıp analarının yanına taşıyanlar el üstünde tutuluyor :durdurun

para bu kardeşim,boru mu?

zengin olacaksın,alacaksın babanın mezarını,konduracaksın deniz manzaralı bir tepeye,ohhh,bu dünyada görmediydi fani,öte dünyada bari deniz manzaralı evi olsun diyeceksin...

napolyon haklı arkadaş

milletin PARASI milletin PARASI milletin PARASI

takla at milletim,gerdan ver milletim,birde göbek göreyim :durdurun

Geri