Bu programın adını bilen var mı ?

Çok mu meraklısın aşıkların arasını açmaya ya:D

KaRDeŞ MSN KoNuŞMaLaRı ZaTeN PC'Ye KaYDeDiLiYOR!
aDaM Bi ViRüSLe CeKeR oNLaRı
YaDa YiNe BiR ViRüSLe o YaZıLaNLaRı KaYDeDeR!
PRoGRaM oLDuGuNa KaNaaT GeTiReMiYoRuM !

HıMMM PRoGRaM ZaTeN ZaRaRLı BiŞeYe BeNZiYoR [aNLaTTıĞıN KaDaRıYLa]
ZaRaRLı YaZıLıMLaR ZaTeN YoK Bu SiTeDe [KiM DeDiYSe :S]
(x

O programı biliyorum...
Şu an kullanmıyorum ama kullandım...
Eğer kullanma amacını açıklarsan temin edebilirim...

hımm bilgisayarina ulasabiliyorsan loger kur kızın bilgisayarina eger ulasamiyorsan kleygoer lar var onlardan bi tanesini yedirmeye calis dostum

Programın tabanı gayet basit ama senin ne çeşit bir kullanıcı olduğunu bilmediğimden buradan link veremiyorum...
Eğer script eklemeyi biliyorsan dosya da çalabileceğin gibi format ta attırabilirsin..Oyüzden benim upload etmem gerekecek öncelikle script editorunu çıkartmam gerek içerisinden..
Sana sadece kimlerle mesajlasıyor-online mı ofline mı ve eklimisin sildimi görüntülerini bırakacağım eğer kafi gelirse onay ver upload edip linki vereyim...
(kimle yazıştığını gerxxxx_xxxxxx&&@msn.com gibi göreceksin{x harf & rakam}) [ona ayrı bir kod ekliyeceğim.]

kanka yaz nete "pro agent" program bu, ama kızın virus programını kapatman ya da o programı gıdıp senın kurman gerekıyor. cok saglamdır denendı yanı ;) bırak yazışmalarını hangı tusa saat kacta bastıgını hatta butun şifreleri bile mail adresine postalar. bı de mynet i kullan adres için diğerlerini kabul etmıyordu en son..

kanka yaz nete "pro agent" program bu, ama kızın virus programını kapatman ya da o programı gıdıp senın kurman gerekıyor. cok saglamdır denendı yanı ;) bırak yazışmalarını hangı tusa saat kacta bastıgını hatta butun şifreleri bile mail adresine postalar. bı de mynet i kullan adres için diğerlerini kabul etmıyordu en son..

teşekkür etmemin sebebi belkide yuva yıkıyor olman duyarlı olalım lütfen...

helal olsun hackhell ailesine nekadar duyarlılar durmak yok büyümeye devam

ya öyle bir yorum yapıyorsunuzki akıllara zarar bir yerde ihanet yada şüphe varsa varsın yıkılsın yuvada o ilişkide eleman kıllanmış bişeylerden ve kıllandıysa vardır bişeyler dostum 1 sene o işlerle uğraştım randıman aldığım söylenemez bir pc ci eleman modemine girdi şifreleri falan aldı o zaman vista yeni çıkmıştı giremedi bidahakine giricem dedi ben dedim bırak öylede kaldı sonuna kadar git derim gerekirse parana kıy ücretlisini al bu arada kel merhemi olsa başına sürer sözü geçiyor o programlar için..kolay gelsin ..

doğru diyo arkadaş ihanet varsa yıkılsın gerçi varsa zaten yıkılmıştırda formalite

Ya Programı Nerden İndirebiliriz ßirde Link Atarsanız Sewinirim

sevdiğini serbest bırak severse zaten gelir sana...zaman sadece biraz zaman

baba keyloger daha en ıyısı ama yutturursa.yutturamazsa olmaz

Geri