Bu Sefer OlabiLir Umarımmmm

Immortalqame

Atatürkçü
Reaction score
0
Baya Oldu Bütün Maçları bilmeyeli İnşAllah bu sefer Olur yavv

2eltvra.jpg

bugunku kuponunu az kalsın oynucaktım arsenal macına :D ıyıkıde unutmusum :Dbuna hıc oynamam :D

tutmaz kardeşm bu kupon ya bu arada çoktandır yazmıodum sitede senn bu kuponla birlikte ilk defa yazdım:) ya mesela malmö tutabilir ama ligde malmönn hiç bi iddası yok halbu ki sundsvall puan çıkarmaya mecbur....catania cagliari banko alt...antalya nn rakibine bu hafta oynanmaz şifo geldi bi gaz var takımda...neyse inş tutar..bu arada iddaa daki oranlar bet de kinn yarısı kadar ya bu kadar riskli maça bile verdii oran 30 küsür....

orana gore favori takımlar hep kazansaydı şimdiye trilyoner olmustuk :) neyse bol sans

Ozaman Sende Orana Bakmadan Oyna TriLyoner Ol =)

Neyse Oynamadım Saten Maksat Heyecan Olsun :D

Sivas ve Antep Yeniliyo.
İyi iyi Galatasaray İçin İyi ..

tutmaz kardeşm bu kupon ya bu arada çoktandır yazmıodum sitede senn bu kuponla birlikte ilk defa yazdım:) ya mesela malmö tutabilir ama ligde malmönn hiç bi iddası yok halbu ki sundsvall puan çıkarmaya mecbur....catania cagliari banko alt...antalya nn rakibine bu hafta oynanmaz şifo geldi bi gaz var takımda...neyse inş tutar..bu arada iddaa daki oranlar bet de kinn yarısı kadar ya bu kadar riskli maça bile verdii oran 30 küsür....

Malmo FF 6 - 0 Sundsvall
HT : 3-0
Ofere ( 1 - 0 ) 23'
Toivonen ( 2 - 0 ) 29'
Ofere ( 3 - 0 ) 32'
Toivonen ( 4 - 0 ) 50'
Touma ( 5 - 0 ) 83'
Mehmeti ( 6 - 0 ) 90'

Malmö nün iddaası olsa nolurdu acaba =)

Antalya ve Antep maçlarından yatmış fazla değilmiş ..

Geri