bu siteye neler oluyor böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pusat87

New member
Reaction score
0
bu siteye neler oluyor böyle bundan 7-8 ay önce sitenin müdaviniydim sonra okul açılınca gittim şimdi geldim tekrar faliyete geçiyim diyorum açtıklarım kapatılıyor hemde sadece kurallara bakınız denip neden kapatıldığı açıklanmadan bide çok gereksiz kureallar çıkmış günde 2 konudan fazla açmak nasıl yasak olur ya tüm hevesim kaçtı site için...

konularına baktımda evet bikaçtane kapanmış ve sebepleri de söylenmiş daha ne istiyorsun

madness'in kapadığı konuda mesajını görmedinmi günde en fazla 2 tane konu açabilirsin

knownun kapadığı konularda ise konu başlığında program ismi ve versiyonunu yazmamışsın ondan kapamış önce kuralları oku sonra konu aç ;)

Şimdi Sanada AçıkLama Yapayım.

7 - 8 Ayda O Kadar Çok Şey oLuyor Ki ßiz Sadece ßir KaçIyız ßunLarın. ProgramLar ßöLüm MoDLaRI DegiŞti ßöLüme Yeni KuraLLar ekLendi YakLaşık 300 350 arası Sayfa TemizLendi VaLLaha ßen TemizLerken Konu araması Yaparken deLi oLDum Neden mi Çogu KonuLarda Versiyon Yok ßaşkasi veriyor ßiLemiyorum Hangisi veriLmiş VeriLmemiş ßiLemiyorum Hangisi Yeni Eski. Konu ßaşLIKLarında ProgramLarın isimLeri Yok Aynı Program defaLarca veriLmiş ALTernatif oLarak ßöLümde KaLSın desek ßöLümün ßir Mod'a zaten ihtiyacı KaLmaz.. AnLayışLa KarşıLarsın Umarım Senin Açtıgın Konundaki yazıLar pek iç açıcı degiL ama Neyse..

pusat87

bu siteye neler oluyor böyle bundan 7-8 ay önce sitenin müdaviniydim sonra okul açılınca gittim şimdi geldim tekrar faliyete geçiyim diyorum açtıklarım kapatılıyor hemde sadece kurallara bakınız denip neden kapatıldığı açıklanmadan bide çok gereksiz kureallar çıkmış günde 2 konudan fazla açmak nasıl yasak olur ya tüm hevesim kaçtı site için...

ProgramLar ßöLüm KuraLLarını Okumak O kadar zor degiL ;

http://www.hackhell.net/programlar/521589-programlar-%DFolum-kurallari.html

ßakInız iyice Okuyunuz..

Açtıgın KonuLar ;

http://www.hackhell.net/geri-donusu...ayari-uzaktan-yonetme-programiaciklamali.html

http://www.hackhell.net/geri-donusu...en-tek-tek-kullanici-adinizi-vs-girmeyin.html

Bilgisayarı uzaktan yönetme programı(açıklamalı)

Forum dolduran program( forumlara üye olurken tek tek kullanıcı adınızı vs girmeyin)

Şimdi ßen ßu ProgramLarIn veriLip VeriLmedigini Nerden ßuLayım Sen söyLe ßana ?

ßurayI Hatta Tüm Forumu ßoşuna MeşkuL etmek Yerine PM'Den ßana uLaşsaydın yine CevaßıNı ALIRdın..

ßırakın Artık ßu ÖneriLer ŞikayetLer ßöLümünü Mesken Tutmayı..

neden kapatılıo diosun önce verilen kuralları okusan on numara olur ! bizde bişi var sitede sanıp giriyoruz arkadaşlar yapmayın yazıktır günahtır adminde insan moderatörde insan günah...

kendını o modun yerıne koy cok ıyı anlıcaksın kendının ne yaptıgını ..önce kendını koy onun yerıne sonra bolum kurallarını oku yorum yaz buraya

BöLüm KuraLLarını okumak neden cok zor geLiyor miLLete !!!

Sebepsiz yere hiçbir konu kapatılamaz,
Forumun işleyişi için bölümlerin kendilerine has kuralları vardır ve
üyeler bu kurallara uymakla yükümlüdür. Kurallara uyduğunuz takdirde konularınız da kapatılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri