Bu Vatan Kimin

bim_28

Altın Üye
Reaction score
0
Bu Vatan Kimin?

Bu vatan toprağın kara bağrında
Sıra dağlar gibi duranlarındır.
Bir tarih boyunca onun uğrunda
Kendini tarihe verenlerindir...

Tutuşup kül olan ocaklarından,
Şahlanıp, köpüren ırmaklarından,
Hudutlarda gaza bayraklarından,
Alnına ışıklar vuranlarındır...

Ardına bakmadan yollara düşen,
Şimşek gibi çakan sel gibi coşan,
Huduttan hududa yol bulup koşan,
Cepheden cepheyi soranlarındır...

İleri atılıp sellercesine,
Göğsünden vurulup tam ercesine,
Bir gül bahçesine girercesine,
Şu kara toprağa girenlerindir...

Tarihin dilinden düşmez bu destan,
Nehirler gazidir dağlar kahraman,
Her taşı yakut olan bu vatan,
Can verme sırrına erenlerindir...

Gökyay ’ım ne yazsan ziyade değil,
Bu sevgi bir kuru ifade değil,
Sencileyin hasmı rüyada değil,
Topun namlusunu görenlerindir...

Orhan Şaik Gökyay

İçimden geldi...
redface.gif

çok güsel sağolasın

eline sağlık bim bu vatan uğruna ölmeye hazır olan herkesin

Bu Vatan ugrunda canını feda edebıleceq herkesın...

Mutlaka Okuyunuz

Arkadaşlar biz burda Ülke bütünlüğnü savunup.birlik beraberlik mesajı vermeye çalışıyoruz.Şehitleri rahmetle anıyoruz.
Amacımız ney bellidir.Atamızdan bizlere kalan tertemiz duygularla bu davranışları sergiliyoruz
5 gündür ŞEHİTLERİME yanarken burada görüyorumki nikleri bile terör-terorist kokan atasından temiz duygu mirasını alamamış neye hınçları olduğu açıkça belli olan,HATTA HIYANETLERİ Nİ AÇIKÇA BELLİ EDEN bebe katillerine GErilla diyen tipler var.
Bunlar Başka bir ülkede olsa şimdiye kadar asılmışlardı h,ç değilse forumda neden Yönetim tarafından banlanmıyorlar.
Ben Vatanını milletini seven25 yıldır devlete vergisini veren bir insanım .Bunlar gibi asalak değilim.Çoğunuzdanda belki yaşça oldukça büyüğüm.Tecrübem tarih bilgim bana bunları söyıetiyor.
Amacım burası her ne kadar bir Forum olsada Tartışma ortamı yaratmak kendime bir paye biçmek değildir.Çünkü neyin ne olduğu bellidir.
Şu anda bilenler bilir2 başka forumda da pozisyonum bellidir.Aşık veyselin dediği gibi "Koyun kurt ile gezerdi fikir başka başka olmazsa"
BU FORUMU SEÇMEMİN AMACI FİKİR ZENGİNLİĞİNİN PAYLAŞIMIN BOL OLMASI İDİ.
Sayın yönetim;Burada BU TİPSİZLER fikir tartışmıyor medeniyet desen hiç yok Alelen VATANA,MİLLETE,ANAYA , BABAYA, ŞEHİDE,KARIYA KIZA küfürediyor.

Hani vatan NAMUSTU,ŞEREFTİ.yUKARIDA BELİRTTİĞİM HUHUSLAR NAMUS değilde nedir?????Herkes Üzerine düşeni yapmalı

Birileri karın çamurun altında CANINI-CANANINA VERİRKEN bizler hiç değilse Okyanusa Küçük te olsa bitr taş atmalı bulanıklığı dağıtmaya çalışmalıyız.

BU arkadaşların amacı Fikir tartışmak değil,ben ve benim gibi düşünen arkadaşların amacıda tek yanlı fikir zorbalığı değil.Nedir yukarıda belirttim.
Buyrun çoğunuz istanbuldasınız pazartesi günü Dün bir Yarbayla birlikte şehit edilen Şehidin cenazesi var Üsküdarlı bu çocuk.Cami istanbulda Şehitlik (Edirnekapı)İstanbulda hadi gelin bakalım.Bu gün yarın toprağa verilecek.Basından takip edin.O Ortamı bir yaşayın.
Sözünü ettiğim arkadaşlarada Yüzüznüz kızarcaksa gelin diyorum vatan sevgisi yıkmadan yakmadan omuz omuza Medeni bir şekilde nasıl yaşanır öğrenmek için .Tabi kızaracak yüzünüz varsa.
Aslında sizin gibilere hiç sahip çıkmadan ABnin yada ABD.nin İstediğini yapıp O topraklar için ölmeden İçindeki art niyetlilerle satmak lazım.
Bakın sizi nasıl köle edip,Kolunuzu kanadınızı kırıyorlar.
Sizde hiçmi akıl yok.İsrailin ABD nin oyunlarını anlamıyormusunuz.Ebu garip ceza evinde kızların nasıl ırzına nasıl geçildiğini bilmiyormusunuz.Nasıl o işgal altındaki ülkelerin sonunu göremiyorsunuz:Bu nasıl bir arsızlık edep...liktir.
KENDİNİZE GELİN Böyle giderseniz sizlerinde sonu bu olacaktır........
Vesselam
Anlayana sivrisinek saz........

Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor
Bir hilal uğruna Yarab ne güneşler batıyor
Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker
Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi
Bedrin aslanları ancak bu kadar şanlı idi
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın
Gömelim seni tarihe desem sığmazsın
Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber
Sana kucağım açmış duruyor Peygamber

kimse bunu unutmamalıdır ki bu vatan doğusunddan batısına kadar herkezin dedelerinin kanıyla sulanmıştır.o yüzden kimse bölücü ve ayrılıkçı düşünmemelidir

BU VATAN HEPİMİZİN

Eline sağlık..

Geri