bu zenciyi izlemeden dövüş izledim deme

:eek:ut: bu adam dediğin gibi tam bir manyak!... bu dövüş ve mekanları yasal mı ya!... adam kix-boks mu yapıyor, kavga mı belli değil!... bi de arada sırada tellerden ters parendeler, hakemi itelemeler ... onlar ne öyle ya!...:Sopa :Sopa

perteklim' Alıntı:
:eek:ut: bu adam dediğin gibi tam bir manyak!... bu dövüş ve mekanları yasal mı ya!... adam kix-boks mu yapıyor, kavga mı belli değil!... bi de arada sırada tellerden ters parendeler, hakemi itelemeler ... onlar ne öyle ya!...:Sopa :Sopa

adam arızanın önde gideni bildiğim kadarıyla yasal kuralsız döğüş öldürmek serbest bu döğüşlerde tabii adam pes etmzse zaten birinin kolunu kırıyodu adam az kalsın

ibrahimxxx' Alıntı:
adamın sitili güzel ama türkiyede bundan daha iyi dövüşen insanlar var örnek olarak gürkan özkan daha bunun gibi yüzşercesi var

abicim gürkan özkan 15 senedir döğüşüyo ve onun dalıyla bununki farklı bu adamın kavga ettiği ring kuralsız hem gürkan özkan sadece türkiye adına döğüşüyo avusturyada yaşıyo

bu adam ne böğle parçalıyo resmen hele taklalar. bu kuralsız döğüşlerde bi baska oluyo:)

en gerçek döüş bunnar be üstadlar adam işi biliyo

insanmı bu yaw.. valla tam manyak.. :Sopa

abi bunlar nasıl dögüşüyo yaf ben böle bişey görmedim adam lar ölümüne dögüşüyo

HERŞEY NEYSEDE GOOGLE SEARCH TEki PKK YAZISI NE AYAK ONU ANLAMADIM

ghmghmghmghm

fjnjnghjghjmghmghmghmghghmnghmmghmghmghmghmghmghmghmghmghhgmghmghmghm

ya arkadaşlar herkeze merhaba öncelikle.ben yeni katılanlardanım.sizlerden biraz yardım isteyecektim mahsuru yoksa:)))ya ben gürkan özkan videolarını indirmeye çalışıyorum ama bir türlü muaffak olamadım henüz.ya lütfen yardım edin ya deli olucam.(ha sorunum sadece gürkan özkan videolarında değil hepsinde daha hayatımda hiç birisini indirmeyi başaramadım.)

bu adama gürkan özkan gibi adam lazım, temiz dayak yememiş, bi türk dayagıyedimi pire gibi kacamaz zıplayamaz :D

Böyle Spormu Olur Yahu Tam Manyaklık

Herifin Kicinda Kurt Var Yerinde Duramiyor

Geri