"buffon 70 Milyon Euro"

anakinrick

1.618
Reaction score
0
Juventus forveti Amauri yaptığı açıklamada, takım arkadaşı Gianluigi Buffon’un değerinin Manchester City’nin önermeye hazırlandığı 70 milyon Euro olduğuna inandığını söyledi.

Amauri, Juventus’a Palermo’dan 24 milyon avro karşılığında transfer olmuştu. Golcü oyuncu yaptığı açıklamada Buffon’un yapılacak olan teklifin her kuruşunu hakettiğini söyledi.

Sky Sports24’e konuşan oyuncu, "70m Euro iyi bir para ve Gigi her kuruşunu hakediyor. Fakat Juventus’un ona ihtiyacı var ve onu bu yüzden ellerinde tutmak isteyeceklerdir. Ayrıca Buffon da Torino’da mutlu" dedi.(goal)

Kaç para eder bilemem ama dünyada kaleci denince akla gelen 3-5 isimden birisi. Sırf bu bile onun değerini katlamaya yetiyor.

buffon eskisi gibi olsa hadi neyse deyicem ama şimdi o kadar para edeceğine inanmıyorum..bence casillas ondan iiiyi.

ßi araLar dünyanın en iyi kaLecisi'ydi.Ama $imdiLerde bu kadar parayı hak edecek bir oyun sergiLediğini düşünmüyorum.
ßizim voLkandan fazLası yok eksiği war yada Rüştü'den =)

ßi araLar dünyanın en iyi kaLecisi'ydi.Ama $imdiLerde bu kadar parayı hak edecek bir oyun sergiLediğini düşünmüyorum.
ßizim voLkandan fazLası yok eksiği war yada Rüştü'den =)

evet Volkan'ın 20 kilo fazlası vardır buffon'dan ama o kadar.

Geri