bugün 2 mart

allmoon

New member
Reaction score
0
bir keresinde sana attığım bir mesajdan sonra sen bana “ bu gece bir insanın bir insana atabileceği en güzel mesajı attın ” demiştin.. bayrama uyanan çocuklar kadar sevinmiştim.. ağzından benim için dökülen küçücük güzel bir cümleydi ve ben, dünyalar benim olmuş kadar sevinmiştim.. bana aşık değildin ve ben senin kalbini kazanmak için çalışıyordum.. hatırlıyor musun bir defasında da “ ya seni beklerken kalbim başkasına kayarsa, bir başkasına aşık olursam “ diye mesaj atmıştın.. BİR İNSANIN BİR İNSANA ATABİLECEĞİ EN KÖTÜ MESAJDI!!
İliklerim donmuş ne diyeceğimi bilememiştim.. senin bana attığın ve böyle her defasında iliklerimi donduran onlarca mesajın vardı.. çok acı çekiyordum.. farkında olmadan bana çok acılar çektirdin – veya ben öyle umuyorum-.. ben de farkında olmadan sana sıkıntılar çektirdim, belki de çoğu zaman canını sıktım..
Ama şimdi her şeye rağmen iki arkadaş gibi karşına geçmiş bunları konuşabiliyorum.. aslında kelimelerimi seçerken çok çaba sarf ediyorum.. nefret dolu kelimeler ağzımdan dökülecek diye çok korkuyorum.. “ aşk ile nefret arasında çok ince bir çizgi varmış..” duyardım bu cümleyi ama gülüp geçerdim.. insan deli gibi aşık olduğu birinden nefret edebilir mi??
En sevgi dolu kalp bile bir gün vefasızlığa dayanamayıp nefrete yenik düşermiş..
Meğer o çizgi hayattaki en ince şeymiş.. çok uğraştım nefretimin önüne geçeyim diye ama başaramadım..

Bugün 2 mart.. doğum günün kutlu olsun..
Ve şayet aklına düşersem ne olur gözünde benim için saklı iki damla yaş olsun..

2 mart 2007

çoook samimi bi yazı yaa.. nereden mi biliyorum?? boşverin gitsin :vur

En sevgi dolu kalp bile bir gün vefasızlığa dayanamayıp nefrete yenik düşermiş..
Meğer o çizgi hayattaki en ince şeymiş..

çok güsel we içten bi yası olmuş sanırım sen yasdın :) emeğine sağlık

hayatta en çok korktuğum şeydir sewdiğim insandan bi gün nefret etmek, çok acı olmalı..
yüreğine sağlık ..

emeğine yüreğine sağlık...........::: Aşk adamı vurur !

eline sağlık çok içten olmuşş tşkler

QapriS' Alıntı:
Meğer o çizgi hayattaki en ince şeymiş..

çok güsel we içten bi yası olmuş sanırım sen yasdın :) emeğine sağlık

evet ben yazdım yine olsa yine yazarım :)
aslında yazarken kelimelerin yetmeyeceğini biliyordum ama şimdi oturup tekrar okuduğumda bu kadar az değildi anlatmak istediklerim diye düşünüyorum.. yaşadıklarımdan çok yaşayamadıklarımı anlatacaktım oysa , bir insan aşktan nasıl soğuyabilir, bi kalp tüm müdahalelere rağmen nasıl tepki vermez, yazın ortasında nası üşür insan ve kızılay meydanında hayatının son masum günü nasıl bırakılır.. hepsini şimdi aklıma gelen ve gelmeyen herşeyi anlatacaktım.. galiba hepsini anlatmaya ne benim ne de kelimelerin gücü yetiyo.. saygılarımla..
yorumlarınız için teşekkürler..

__ela__' Alıntı:
cok guzel bır yazı kelımelerın kalbınden geldıgı bellı oluyor we ınan bana senı cok ıyı anlayabılıorum benzer bır olay da benım basımdan gectı...

aslında düşmanımın bile yaşamasını istemediğim türden acılar yaşadım.. ruhum söküldü içimden, aşksız geçen günleri yaşanmamış sayan ben artık kimselere aşık olamıyorum.. işin garip tarafı da keşke dönse de aynı acıların 10 katını yaşasam diyorum bazen.. ya ben çook aptalım, ya hala aşığım, ya da en kötü ihtimalle mazoşistin tekiyim..

allmoon' Alıntı:
aslında düşmanımın bile yaşamasını istemediğim türden acılar yaşadım.. ruhum söküldü içimden, aşksız geçen günleri yaşanmamış sayan ben artık kimselere aşık olamıyorum.. işin garip tarafı da keşke dönse de aynı acıların 10 katını yaşasam diyorum bazen.. ya ben çook aptalım, ya hala aşığım, ya da en kötü ihtimalle mazoşistin tekiyim..

yok allmoon boswer sen kendıne yakısanı yapmıssın bazen en büyük intikam yapılana karşı suskun kalmaktır....her insan hayatın bazı evrelerınde acılar ceker yıpranır incinir ama bunlar o kişinin yaşam felsefesini belirleyip olgunlaşmasını sağlar....ama şuda bir gercekki yüreğini ve dilini zaptedemezsın bunun sonucunda da acıyla yalnızlıkla gözyaşıyla ve kederle başbaşa kalırsın...temennim bir daha aynı acıları çekmemen ve yaşadıkların karşısında hayattan en iyisini alman ve hak ettiğin sevgiye ulaşman dostum...

İnan

Umut dolu hayallerin tükense bile
Gecelerin sabaha ermese bile
Yalnızlık ruhunu zaptetse bile
Şeytan türlü yalanlar söylese bile
"Keşke"leri aklına getirip bitti deme
Ümidini yitirme
Yarın doğacak güneşin özlemiyle yaşa...

teşekkürler ela..
tavsiyelerini uzun zamandır deniyorum.. herşey güzel olacak die die kendimle savaşıyorum, bildiğin gibi değil..
tavsiyelerin ve iyi temennilerin için teşekkür ederim.. umarım sen de hakettiklerini yaşarsın..
tekrar teşekkürler dostum..

gsl bi yazı fakat acoı bi olay gerçekten o kdr ince bi çizgi varki sn o çizgiyi istemeden silebiliosun gerçekten aşk ve nefret o kdr zıt anlam olmasına rağmen bi o kdrda kolay geçiş oluna bilen kavramlar boşver be allmoon dicem ama eminimki olunmuyodur
=(

yaşayanlar anlıyo beni.. gerçekten de olmunmuyo.. her zaman ağzından dökülen kelimeleri pür dikkat dinlediğin dostlarım şimdi bana ne kadar terapi (!) uygulasalarda bi kulağımdan girip diğerinden çıkıyo.. bu durumlara nasıl geldiğimi hayretle izliyorum.. kendimi güçlü bilirdim, hayat benden daha güçlüymüş..

Geri