allmoon
New member
bir keresinde sana attığım bir mesajdan sonra sen bana “ bu gece bir insanın bir insana atabileceği en güzel mesajı attın ” demiştin.. bayrama uyanan çocuklar kadar sevinmiştim.. ağzından benim için dökülen küçücük güzel bir cümleydi ve ben, dünyalar benim olmuş kadar sevinmiştim.. bana aşık değildin ve ben senin kalbini kazanmak için çalışıyordum.. hatırlıyor musun bir defasında da “ ya seni beklerken kalbim başkasına kayarsa, bir başkasına aşık olursam “ diye mesaj atmıştın.. BİR İNSANIN BİR İNSANA ATABİLECEĞİ EN KÖTÜ MESAJDI!!
İliklerim donmuş ne diyeceğimi bilememiştim.. senin bana attığın ve böyle her defasında iliklerimi donduran onlarca mesajın vardı.. çok acı çekiyordum.. farkında olmadan bana çok acılar çektirdin – veya ben öyle umuyorum-.. ben de farkında olmadan sana sıkıntılar çektirdim, belki de çoğu zaman canını sıktım..
Ama şimdi her şeye rağmen iki arkadaş gibi karşına geçmiş bunları konuşabiliyorum.. aslında kelimelerimi seçerken çok çaba sarf ediyorum.. nefret dolu kelimeler ağzımdan dökülecek diye çok korkuyorum.. “ aşk ile nefret arasında çok ince bir çizgi varmış..” duyardım bu cümleyi ama gülüp geçerdim.. insan deli gibi aşık olduğu birinden nefret edebilir mi??
En sevgi dolu kalp bile bir gün vefasızlığa dayanamayıp nefrete yenik düşermiş..
Meğer o çizgi hayattaki en ince şeymiş.. çok uğraştım nefretimin önüne geçeyim diye ama başaramadım..
Bugün 2 mart.. doğum günün kutlu olsun..
Ve şayet aklına düşersem ne olur gözünde benim için saklı iki damla yaş olsun..
2 mart 2007
çoook samimi bi yazı yaa.. nereden mi biliyorum?? boşverin gitsin :vur
İliklerim donmuş ne diyeceğimi bilememiştim.. senin bana attığın ve böyle her defasında iliklerimi donduran onlarca mesajın vardı.. çok acı çekiyordum.. farkında olmadan bana çok acılar çektirdin – veya ben öyle umuyorum-.. ben de farkında olmadan sana sıkıntılar çektirdim, belki de çoğu zaman canını sıktım..
Ama şimdi her şeye rağmen iki arkadaş gibi karşına geçmiş bunları konuşabiliyorum.. aslında kelimelerimi seçerken çok çaba sarf ediyorum.. nefret dolu kelimeler ağzımdan dökülecek diye çok korkuyorum.. “ aşk ile nefret arasında çok ince bir çizgi varmış..” duyardım bu cümleyi ama gülüp geçerdim.. insan deli gibi aşık olduğu birinden nefret edebilir mi??
En sevgi dolu kalp bile bir gün vefasızlığa dayanamayıp nefrete yenik düşermiş..
Meğer o çizgi hayattaki en ince şeymiş.. çok uğraştım nefretimin önüne geçeyim diye ama başaramadım..
Bugün 2 mart.. doğum günün kutlu olsun..
Ve şayet aklına düşersem ne olur gözünde benim için saklı iki damla yaş olsun..
2 mart 2007
çoook samimi bi yazı yaa.. nereden mi biliyorum?? boşverin gitsin :vur