bunları yapmadan Ölmeyin =)

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
:)

* Yağmurlu havada taksi durdurun, şoföre saati sorun ve kapıyı kapatıp yürümeye devam edin.
* En sevdiğiniz şarkıyı, yanlış bildiğiniz bölümlerine aldırmadan, avaz avaza bağırarak söyleyin.
* Film çıkışında bir sonraki matineye gireceklerin duyacağı şekilde filmin sonunu söyleyin.
* Tommiks arasına ders kitabı koyun.
* Süper markette market arabasını ağzına kadar doldurup, arabayı çaktırmadan bir köşede bırakarak hiçbir şey almadan dışarıya çıkın.
* Atlıkarıncada altılı ganyan kuponu doldurun.
* Piknikte çizgili pijama giyip futbol oynayın.
* Henüz okumadığınız günlük gazetenin üzerinde ayakkabı boyayın
* Otobüste bir çocuğa yer verin.
* Aynı filme 12 kere gidin.
* Her gün yürüdüğünüz yoldan eve dönerken yolun yarısında eve kaç adım kaldığını tahmin etmeye çalışın. Sonra da adımlarınızı saymaya başlayın.
* En sevmediğiniz yemekten 3 tabak yiyin.
* Pizzacıda lahmacun isteyin.
* Mısır yiyin, incir yiyin, üstüne soğuk su için, taşa oturun. Sonra da otobüsle şehirlerarası yolculuğa çıkın.
* Beyin fırtınası yapın.
* Tezata düşün.
* Derbi maçında rakip takım taraftarları arasında çaktırmadan maç seyredin.
* Ters yola girin.
* Aşağıya doğru inen yürüyen merdivenden yukarıya mehter yürüyüşüyle çıkmaya çalışın.
* Göbek adınızı değiştirin.
* Yolda yürürken "Pardon, saatiniz var mı?" diye sorana "var" diye cevap verip yürümeye devam edin.
* Dedektif tutun, modayı takip ettirin.
* Ağzınızla kuş üzümü tutun.
* Sıcak çayı parmağınızla karıştırmaya çalışın

:sigara:

* Beyin fırtınası yapın.

= demişsin de nasıl yapılıyor acaba :saskin

Kadıköy dolmuşuna
-kadıköy e gidermi die sorun
aldıgınız evet yanıtına
-tamam abi sen git o zaman
diin =P

* Yolda yürürken "Pardon, saatiniz var mı?" diye sorana "var" diye cevap verip yürümeye devam edin.

ben en çok bunu beğendim =))

süper olmuş bunların bazılarını yapmıştım şimdi diğerlerini yapcam :D:D:D:D:D:D

yada bir bomba bulun ve kırmızımı yeşil mi sorununa takılıp stres yapmadan canınızın istedigini kesin
gitcen ya nasıl olsa bırazdan :sigara:

SkуAηGєL;2449102' Alıntı:
yada bir bomba bulun ve kırmızımı yeşil mi sorununa takılıp stres yapmadan canınızın istedigini kesin
gitcen ya nasıl olsa bırazdan :sigara:

Deli yaa :durdurun:durdurun

SkуAηGєL;2449112' Alıntı:
Harddiskinizi satın parasını karılarla yiyin :D

Sky uyurken kafasından aşağı bir kova buz gibi su dökün..Sonra kaçın ve ben yapmadım diye inkar edin :durdurun

Çok zewkli oluyo:melek

* Mısır yiyin, incir yiyin, üstüne soğuk su için, taşa oturun. Sonra da otobüsle şehirlerarası yolculuğa çıkın.

ve son olarak tabut yaptırın, mezar rezervasyonu yaptırın, cenaze davetiyesi bastırın,kelime-i şehadet getirin.

ehehehe elıne saglık...

Geri