Bunlara da "İNSAN" deniyor bize de... VİDEO

catig

New member
Reaction score
0
Irak'ın Musul kentine bağlı Şehan kasabasında, "koca şiddetinden" kaçtığı ve Yezidilere sığındığı için ilçe meydanında linç edilerek yarı çıplak soyulan ve çocukların yanında başına taşlarla, briketlerle vurularak linç edilen Sünni Müslüman kadının görüntüleri, insanlıktan nasıl çıkıldığını gözler önüne seriyor.

İnsanlıktan çıkmış bir halde ilçe meydanına getirilen ve burada yarı çıplak soyulan kadın önce alanda toplanan yüzlerce kişinin tekmeleri altında yarı baygın yere düşerken, ardından da taş ve briketlerle başı ezilerek öldürülüyor. Görüntülerde bu linç girişimine kimsenin müdahele etmediği, çocukların bile genç kadının başı ezilirken olaya seyirci olduğu gözleniyor.

İlçede bulunan Asayişten sorumlu yetkililerin de seyirci kaldığı linç sonrasında, kadının öldüğüne kanaat getirilince alanda toplanan kadın ve erkeklerin zılgıt sesleri ortalıkta yankılanıyor.

Kaynak: Link

Video

yOK Böyle BiŞİy YaA..bU KaDaRdA OLmaZ..

ALLAH bunları yapanları af etmesin

bu zihniyetteki insanlıktan cıkmıs yaratıklara her sey mustehak ömrümde ilk defa abdye sempati duydum yagdırın bombaları coniler..Allahım ben neler diyom böyle

Bu Kadar Vahşilik, Bu Kadar Öfke Neden, Böyle Bir Ceza Artık Kaldı mı? Allahın Verdiği Bir Canı, Hangi Yetkiyle Sen O Canı Alma Hakkını Kendinde Buluyorsun...

ananizi ,bacinizi, yedi ceddinizi , zürriyetini , sizi kanli kanli , geleceginizi ..... p.cler ...

yerin altindan irmak akan ve her istedigin yerine getirilen makam-i cennet olur ins onlar cehennemde ebedi yanarken kizim ...

gözlerime inanamiyorum ya yaziklar olsun bunlar nasil insan ya ? bunlar asla insan olamaz
b*k bile bunlar'dan degerli yaziklar olsun
Allahsizlar kitapsizlar insan da hic mi Allah korkusu olmaz ya ?

ya insan hic mi acimaz ya ? o yerde yatan senin annan olsa ne yapardin Allahsiz ?

acayip üzüldüm

bunlara müslüman diyenin eceli olurum

insanlığın yüz karaları. pis köpekler. sizinle aynı havayı solumaktan bile utanıyorum

Birde ŞEREFİSİZLER " ALLAHU EKBER " diyorlar... Diyorlar ORada O KADINCAĞINIZA İşkence Yapan Vuran Kişilerin... Ne ALLAHI ve Ne Kitapları Nede Peygamberleri.... Dileğin Şudurki..! ALLAHIM Onların En çok sevdiği Kişileri Aynı Rezalati Yapmaları ve Kendilerine Öle İşkence Çekmeledir...

İnsanlığımdan Utandığım Andır...!
:mad: :angry

bunları böyle yapanlar yahudiler arkadaşlar Hz. Ali'nin Halife yapılmamasını fırsat bilen yahudiler fitne çıkarıp Halifelik te büyük servet var Ali'yi servet için halife yapmadılar fesadı sokup şii lik m ezhebini (bizdeki ismi alevilik bizim aleviler 5 e falan ayrılıyor tabii o ayrıca başka bir konu) yarattılar.Bütün arapları türklere düşman (her sabah çocuklarımıza yemin ettiriyorlar ya türküm doğruyum çalışkanım diye arap çocuklarınıda türk şöyle kötü böyle kötü diye eğitiyorlar) edip müslümanlığın o güzelliklerini bozdurup kendilerine göre fetvalarla dini değiştirdiler.Unutmayın ki İran ın hepsi Şii Menfaat ve çıkar için Amerikanın İkiz kulelr layın daki gibi kendi insanlarını öldürmekten çekinmediğini bilmenizi isterim ve şunuda eklemek istiyorum soğuk savaşla bile geçemedikleri japonları atom bombası atarak geçtiler dünyayı bu hale getirenler yahudilerdir kökünü kurutmadıkça bize rahat yok

Geri