Bunlarda Benim Şeker Köpeklerim...( Fransız Bulldog) Aman Sakın Ürkmeyin Çok Şekerler

C'Mon

Fetish's Brother
Reaction score
0
İşte Bu Herkül Hektorun Yavrusu

10paeco.jpg

zlsnld.jpg

ou12wx.jpg

rur3h4.jpg

23trs5s.jpg

Buda Baba Hektor

27xmjjt.jpg

24owww7.jpg

bhznrp.jpg

Buda İkisi Beraber

midoc6.jpg

Nasıl Ama ?

bayıkdım köpekleri çok severim ve çok tatlılar

süper ya bende ingiliz bulldog u alıyım dıom ama bilmiom simdi bull terier bakıyoruz arkadasta daha 3 aylıkta ... bu ingiliz bulldog la fransız bullog un farkı sadece kafa yapısı mı bu da cok salyalı oluyo mu

süper ya bende ingiliz bulldog u alıyım dıom ama bilmiom simdi bull terier bakıyoruz arkadasta daha 3 aylıkta ... bu ingiliz bulldog la fransız bullog un farkı sadece kafa yapısı mı bu da cok salyalı oluyo mu

eğer bir tercih yapmak gerekiosa fransız ı seçin derim çünkü salya akıtmıo fazla bu cins ingiliz buldog çok akıtır ve dişleri gözükür ağzı kapalıyken eğer daha uzun bi köpek istersen fransız buldağa benzeyen boston terrieri tercih et bir resim al

Bu Boston Terrier
29on5tl.jpg

Bu İngiliz Bulldog
2akk390.jpg

Buda Fransız Bulldog

bhznrp.jpg

Karar Senin Zaten Birbirinin Akrabası Köpekler Bunlar​

Umarım Senin İçin Faydalı Olmuştur

eyw...

ya ben boston dıye bılıodum o zaman fransız bulldog u nu cunku kulakları kafasından buyuk gıbı oluyo ve bu hosuma gıtmıodu senın herkul u gordum gayet orantılı masallah guzel bi köpek ama ingiliz derim hic düsünmedende salyadır fılan korkutuyo bana ewde rahat rahat bakamazsın.. fransıza gecis yapabılırım heran :D

eyw...

ya ben boston dıye bılıodum o zaman fransız bulldog u nu cunku kulakları kafasından buyuk gıbı oluyo ve bu hosuma gıtmıodu senın herkul u gordum gayet orantılı masallah guzel bi köpek ama ingiliz derim hic düsünmedende salyadır fılan korkutuyo bana ewde rahat rahat bakamazsın.. fransıza gecis yapabılırım heran :D

Ee Hadi Hayırlı Olsun Ozaman

En sevdiğim ırk.... Çok şekerlermiş gerçekten.. Teşekkürler...

Maşallah =)

cok guzeller ama hsky ve alman kurtları bn daha tatlı gelıyr

küçük olanı tatlı büyük olanı sanki ekrandan cıkıp ısıracakmıs gıbı bakıyo :D

Geri