bunu 100 kişiden 3 kişi biliyor

ok çözdüm dinleyin :ç sadece tek bir adama bakın karısı ölüyor ve diğerinin kızıyla evleniyor ve ondanda bi çocuğu oluyor şimdi bu çocuğun babası kim o adam peki dedesi kim ana tarafından dedesi yani babasıyla aynı yaştaki adam rezalete bak peki bu kızın annesi kim dier admaın kızı anneannesi kim anasını ziqenle aynı adam :ç koptum ag :D:D

bi dakka pardon lan :ç

tamam tamam doğan çocuklarla evlendirilen kardeşler üvey kardeş oluyorlar o kadar

estağfurullah

kızlar birbirlerinin anneleri ve kızları oluyor adamlarda birbirlerinin damatları ve kayınpederleri oluyorlar şimdi adamlardan birine ne oluyosa diğerinede aynı sekilde oluyor.ozaman sadece bir adamı inceleyelim ilk admaın a kızıda b olsun diğer adamda a1 kızıda b1 olsun şimdi b a1 ile evlenirse a1nin kayınpederi babasıda diyebiliriz a olur b de b1 nin annesi olur a1 de a nın damadı olur b1 de b nin kızı olur ve bunların tam tersini düşünün örnek : bde b1 nin annesi olur yerine b1 de b nin annesi olur gibi bu sekilde birbirlerine anne kayınpeder ilişkileriyle sıkı sıkı bağlanırlar diyorum itirazı olan?​

yok babo ne haddimize telsim coşmuş bir kere itiraz ne demek

akraba diiler yav.. yani olmamaları lazım ..:D

(k) kocasının kızı yani üvey kızı babasıyla evleniyor babası damadı oluyor doğan çocukta torunu aynısı (t) içinde geçerli Yani bu doğan çocuklar teyze çocuğumu oluyor yani bu (t) ile (k) kardeşmi aman allahım..

Geri