burç,unuz hakında öğrenmek istedikleriniz

medyum

New member
Reaction score
0
MERHABA SAYIN DOST LARIM BURCUNUZ HAKINDA BİLMEDİKLERİNİZ VARSA YAZIN YUKSELENİNİZ VE DOST VE DÜŞMAN BURCUNUZ SEVDİĞİNİZ HAKINDA BURC ,LARDAN ÖĞRENMEK İSTEDİKLERİNİZ HANGİ BURÇ TA OLDUGUNUZU ÖĞRENİN DOĞUM TARİHİNİ VEREREK DAHA BİR COK MEVZUDA ÖĞRENMEK İSTEDİKLERİNİZ BEN MEDYUM AYŞE OLARAK SİZLERE HİZMET VERMEK TEN ONUR DUYARIM SAYGILAR..

merak ettim...

19 Ekim 1987 doğum tarihim.Burcum Terazi.

Burcum hakkında bilgiler alabilirmiyim :melek Hadi bakalım (=

17.07.1981 dogumluyum bende bi bakıver sana zahmet senin için rahatsızlık vermezsen

merhaba 18.11.1986 doğumluyum erkek arkadaşım da 13.11.1978 doğumlu yorum istiyorum söyleyeceklerini merak ediyorum

bende 22.02.1990 dicem ama kardeşim kimseye cevap vermemişsin.kolay gelsin.tabi iş yapıyorsan...

10 nisan 1985 saat 17
doğum tarih ve saati bende merak ettim düşmanımı.

23.Eylül.1990 Saat Akşamütü 6 gibi

???

medyum olduğunuzu yazmışsınız metafizik ile ilgi alanınız nedir enerjinizi hangi ismlerden alıyorsunuz öğrene bilirmiyim sakıncası yok ise unutmadan doğum tarihine göre bilmeniz biraz sakat coğu insan doğum tarihini tam olarak doğru bilmemekte bunun için ebcet hesabı yapmanız gerekmezmi bu konu hakkında bilginiz cok teşekürler

MEDYUM TILSIM

05/12/1982 AkŞamÜstÜ Saat 16.30 Cİvarinda DoĞmuŞum.burcum Hakkinda Acİlen Bİlgİ Verİr Mİsİnİz?

30 mayıs ikizler burcuyum.bana düşmanım dostum ilişkilerim aşklarım parasal hayatımı özet olarak yazabilir misiniz? tşk. ederim

Geri