Burak Turna - Nükleer Darbe

facetoface

Altın Üye
Reaction score
0
zBK957459FF225_250.jpg

Üçüncü Dünya Savaşı’nın devamı niteliğindeki Nükleer Darbe, bir yandan da yeni konulara değiniyor. Politik söylemi ile dikkatleri üzerine toplayacak olan roman, etkileyici aksiyon sahnelerine de sahip. “Nükleer silah söylemlerinin doruğa çıktığı bir dönemi yaşıyoruz,” diyor Burak Turna. “Ortadoğu bölgesinde nükleer silah kullanılmasının an meselesi olduğundan bahsediliyor ve yeni dünya savaşının hazırlanmaya başladığı sahnede, ışıkları yakıyoruz. 11 Eylül ile başlayan dönemin, dünyayı yavaş yavaş kaosa sürüklemesini izlerken, Nükleer Darbe romanı, dünyayı etkisi altına alan Doğu-Batı savaşının tehlikeli yükselişine yeni bir bakış açısı getiriyor…”
(Tanıtım Metninden)

İ N D İ R

Kod:
şifre:hackhell

Ayhan'a tesekkurler...

Beyler ben daha önce bi yerden bu kitabı download ettim ama sayfalar yanyanaydı,ben cep telefonuna atıp öyle okuduğum için yanyana sayfa yükleyince okunmuyor ,acaba bunlar tek sayfa halindemi??

rockhan' Alıntı:
Beyler ben daha önce bi yerden bu kitabı download ettim ama sayfalar yanyanaydı,ben cep telefonuna atıp öyle okuduğum için yanyana sayfa yükleyince okunmuyor ,acaba bunlar tek sayfa halindemi??

ilk link için dedigin dogru
fakat ikinci linki bilemiyorum bi dene isteren ;)

bozuk kardeş buu yaa açmıyor hasarlı diyor indirdikten sonra

Geri