burcunuza göre makyaj yapın

piken

New member
Reaction score
0
Burçların hayatımızdaki yeri malum. Doğumumuzdan başlayarak hayatımızın her evresini etkileyen burçlar, güzelliğin en önemli tamamlayıcısı olan makyajda da kendini gösteriyor.

Güzellik uzmanları her zaman kadınları kişilikleri, yüz tipleri ve bulundukları ortama göre makyaj uygulamalarını öneriyor. İşte bu sebeble astrolojide yer alan toprak, hava, ateş ve su guplarından yola çıkılarak uygulanan makyaj stillerinden biri de sizin için....

Ateş grubu iddialı

Koç, Aslan ve Yay bu grubun temsilcileri. Ateş grubu kadınları, dikkat çekmeyi ve çekiciliklerini ön plana çıkarmayı seviyorlar. Fark edilmek en büyük tutkuları. Makyajlarında da dikkat çekici çizgileri ve renkleri kullanmaları gerekiyor. Ateş grubu kadınlarının rengi kırmızı ve siyah. Gözlerde siyah far ve kalem kullanmaları öneriliyor. Eye-liner, göz makyajının vazgeçilmez ürünü. Gölgelemelerde beyaz farlar çok işlerine yarıyor. Rujda ve allıkta kırmızı tonları tercih ederlerse içlerindeki dikkat çekme isteğini tatmin edebilirler.

Su grubu sezgisel
Yengeç, Akrep ve Balık bu grubun burçları. Grubun rengi yeşil. Sezgilerin ve içgüdülerin temsilcisi su grubu, yeşilin her tonunu kullanabiliyor. Özellikle nil yeşili kullandıklarında daha gizemli mesajlar verebilirler. Göz makyajında vazgeçemeyecekleri, kahverengi kalemler ve beyaz farlarla yapılmış gölgeler. Çocuksu tenlerine şeftali rengi allık kullanmaları gerekiyor. Ruj seçiminde ise pembenin bütün tonları, ayrıca oranj, su grubu kadınlarının kullanması gereken renkler.

Hava grubu bağımsız

Hava grubunun burçları olan İkizler, Terazi ve Kova, özgürlüğün ve bağımsızlığın temsilcileri. Hava grubu kadınlarının rengi, mavi ve pembe. Gözlerde maviden laciverte kadar her tonu rahatlıkla kullanabiliyorlar. Yanaklarda ise pembe allık ciltlerine ışıltı katıyor. Ruj seçiminde de yine pembe ve tonları ağırlık kazanıyor.

Toprak grubu sakin

Toprak grubu kadınları sakin ve evcimen tabiyatlı. Boğa, Başak ve Oğlak bu gruptan. Abartıyı sevmiyor ve sadeliği tercih ediyorlar. Makyajda da sade ve göze çarpmayan renkleri uygulamaları gerekiyor. Kahverengi, toprak grubunun rengi. Yüzün her kısmında kahverengiyi rahatlıkla kullanabilirler. Farlar, allıklar, rujlar hep bu rengin hakimiyetinde. Pastel tonlardan seçecekleri makyaj malzemeleri kullanmaları öneriliyor. Açık tenliler, şeftali tonlarını da makyajlarında uygulayabiliyorlar. (benim için çok dooru!!!abartıdan uzak sade...:))

Toprak grubu sakin

Toprak grubu kadınları sakin ve evcimen tabiyatlı. Boğa, Başak ve Oğlak bu gruptan. Abartıyı sevmiyor ve sadeliği tercih ediyorlar. Makyajda da sade ve göze çarpmayan renkleri uygulamaları gerekiyor. Kahverengi, toprak grubunun rengi. Yüzün her kısmında kahverengiyi rahatlıkla kullanabilirler. Farlar, allıklar, rujlar hep bu rengin hakimiyetinde. Pastel tonlardan seçecekleri makyaj malzemeleri kullanmaları öneriliyor. Açık tenliler, şeftali tonlarını da makyajlarında uygulayabiliyorlar.

Ben başak burcuyum ve gerçektende öyle abartıyı hiç sevmiyorum kahve tonları hoşuma gidiyor zaten ten hortlak gibii açık renkler kullanınca hiç iyi olmuyor (şeftali tonlarımı ıyyy)

anaa ortimmmm bnmmm,bende başak burcuyum:):)ne çok ortak noktamız var yaff ortimlen:)

ama mantığı kayıp bi başak burcuyum ben :)

heheheheheh olur o kadar ben de titiz diilim:D:D

Makyaj demişken kızlar hakikaten çirkin kadın yoktur ALLAH biz erkeklere yardım etsin niyemi dışardan bakıyorsun bebek gibi insan bakmaya kıyamıyor ama suyu sabunu gördümüde bakmak için manzara arıyan yine bizleriz :) kısacası biriyle beraber olmak isteyen erkeklere duyrulur abi önce makyajsız haline bakıp işi garantiye alın :) :) :)

aaa comand abartıorsun bencee :mad:

bencede yaneeee comand:mad:

Ateş grubu iddialı

Koç, Aslan ve Yay bu grubun temsilcileri. Ateş grubu kadınları, dikkat çekmeyi ve çekiciliklerini ön plana çıkarmayı seviyorlar. Fark edilmek en büyük tutkuları. Makyajlarında da dikkat çekici çizgileri ve renkleri kullanmaları gerekiyor. Ateş grubu kadınlarının rengi kırmızı ve siyah. Gözlerde siyah far ve kalem kullanmaları öneriliyor. Eye-liner, göz makyajının vazgeçilmez ürünü. Gölgelemelerde beyaz farlar çok işlerine yarıyor. Rujda ve allıkta kırmızı tonları tercih ederlerse içlerindeki dikkat çekme isteğini tatmin edebilirler.

demek makyaj yapsam bu tonlari kullanicam :eek:

Hava grubu bağımsız

Hava grubunun burçları olan İkizler, Terazi ve Kova, özgürlüğün ve bağımsızlığın temsilcileri. Hava grubu kadınlarının rengi, mavi ve pembe. Gözlerde maviden laciverte kadar her tonu rahatlıkla kullanabiliyorlar. Yanaklarda ise pembe allık ciltlerine ışıltı katıyor. Ruj seçiminde de yine pembe ve tonları ağırlık kazanıyor.

bagımsız old.doru ama pembede hc sewmem genelde pembeyi esmerler kullanıor ben kullanmam..;)

GeHeNNa' Alıntı:
aaa comand abartıorsun bencee :mad:

Valla kızlar abarttığımı hiç düşünmüyorum hülya avşar nasıl bir bayan diye sorarsanız makyajsız ben ondan güzelim :) niye bu kadar tepki veriyorsunuz az makyaj ve hiç yapmayın sadece bakımlı olun bakım demek makyaj değilki hem hangi maddelerle yapılıyor bu zıkkım bayanlar uzun süreli kullandıkları zaman ciltleri sürülmüş tarla gibi rezalet oluyor bak sonra comand söylemişti demeyin gelin beni dinleyin çok az makyaj ve sadece o bi krem var neydi yaaa cilt rengide bir ondan sürün yeterli bence.

comand' Alıntı:
Valla kızlar abarttığımı hiç düşünmüyorum hülya avşar nasıl bir bayan diye sorarsanız makyajsız ben ondan güzelim :) niye bu kadar tepki veriyorsunuz az makyaj ve hiç yapmayın sadece bakımlı olun bakım demek makyaj değilki hem hangi maddelerle yapılıyor bu zıkkım bayanlar uzun süreli kullandıkları zaman ciltleri sürülmüş tarla gibi rezalet oluyor bak sonra comand söylemişti demeyin gelin beni dinleyin çok az makyaj ve sadece o bi krem var neydi yaaa cilt rengide bir ondan sürün yeterli bence.
+ 1 cok haklisin bence

hmm burda ztn kimse çok makyajı savuduunu söölemedi,artı sen msjnda makyaj dedin çok makyaj demedin,şahsım adına ztn yapmıo gibi bişiim normal günlük hayaatta ama özel zmnlarda az da olsa yapıorummm

comad sanki boya badana yapıorus yüzümüze cıx cıx cıx
haklısııın ortimmm
aynen günlük hayatta pek makyaj yapmam özel günler hariç
hıııh bence comand lafı abarttığının farkında :mad: dimii arkadaşımmm

:) :) :)

comand senin ne kadarda bilgin war ole...((((:)....banada bsyler ogretsene gercı ben makyaj yapmıorm cildime flm ama olsn bilgimz olsn diimi...;)

orticiimmmm' Alıntı:
comad sanki boya badana yapıorus yüzümüze cıx cıx cıx
haklısııın ortimmm
aynen günlük hayatta pek makyaj yapmam özel günler hariç
hıııh bence comand lafı abarttığının farkında :mad: dimii arkadaşımmm

:) :) :)
+8585423252466 ortimmmmm

Geri