buyrun görüntüsüz stand up bilet yok buyrun sizde katilin

chester26

♫Цпẳρρя&#1
Reaction score
0
Evet arkadaslar herkes yerini aldiysa anlatmaya basliyorum

birde bastan soylemek isdiyorum ben bu konuyu izlemeyen arkadaslar icin cem yilmaz stand up gosderisinden tamamen alintidir hepsini anlatirsam ne benim halim kalir nede sizin o yuzden sadece secmeler hadi bakalim baslayalim....:victory

Ben askerligimi o kadar sade ve siradan yaptimki normal degil cok kotuydu stand up "ciyiz ya bize isleri duserdi yaptirirlardi, adama hayir diyemessin ki... de de bi gor noluyo. neyse yapiyoz gosderimizi plaket falan veriolar alkis kiyamet ertesi gun nizamiyeyi temizlioyoruz elimizde silgec paspaslar yerlerde sürünüyon nese malum bizim askerlik ole gecti

Bi gün biyere gidicektim ucagfa binicem bizniz class tabi ordaki havaya bayiliyorum adamlar kendilerini ne saniyolarsa o kadar tmm bende gidiyorumda hic onlar gibi havaya girmiyorum .Ya bazen ekonomi bolumunde arkadaslarin oluyo hemde heen arka koltukta konususuyorsun baba naber eyidir senden nbr nolsun isde falan sonra zaman geliyor o perde kapaninca arkadaki ole bi buruluyoki sorma...
Ekonomi bolumundeki arkadas : parayi bulunca g.tun kalkti dimi
demesi beni deli edio yha hic bisiyi yok bi portakal suyu veriyorlar azicik oda yere dokulse tenezzul etmessin o sekil bunu kiskaniyolar gel sen otur allah allah bole seyleri var isde o yuzden tafsiye etmiyorum cevre kaybina neden oluyo

Ya ben bu hayatim boyunca tek bisiyi anlamadim ölüm konusu artik bi espiri konusu haline gelmeye basldi yha gülünürmü hic ölümden daha gercek ve ciddi bisi varmi yha espiri konusu oldu ama niyeyse ve ozellikle cehennem ya ne cok gülündü kardesim en cokda gülünen espirileri anlatiyim size

Simdi bizim turkleri orda bi defa cok iyi bi sekilde tanirsiniz elinde kesin bavul veyay plastik poset vardir admalar biyikli falandir sivri burun ayakkabi ve en arka sirada uyxaniklarya akli sira arada kaynicak en arkada zaden kesinlikle icki tayfasi olan bi grup olucaktir orda hani cehennemin dibi dedikleri yer varya orasi isde admlar tek sira halinde giderler g.tum g.tum adimlarla ilerlerler kimse cakmasin durumu diye ve bi arkadasini kaybederler bagirarak cagirmaya kalkarla halbuki sessiz olucaklar hemen bagirir biiiiirrrrrrooooooooolllllllllll gel olm burdayiz kaybetme bizi tabe bunlar uyanik yha cennet tabelasini görür görmez hemen o yone yonelirler uyanik isde yane bizim turkler boyle taninir..

Birde su var orayi dusunsene ana baba gunu olcak evrenden once sonra dunyada kac milyar kisi yasamis olmus hepsi orda taaaaaaaaaaaa ilk kabilelerden son kisilere kadar ama sunu anlatmadan duramicam bu ilk kabilelerin isi hakkaten cok yas ee adam konuyu bilmiyo naspsin konusmayida bilmio aeeeeeeheooooooooookvees adam garip garip konusuyo kendi aralarindaki konusmada su

kabile resisi:noluyo burda anlamiom ki
kabile uyesi:ates dansi yaptirirken iyiydi sole simdi
kabile reisi:aeeeeeeeeeoooaeeeoeaoggf

nese arkadasla bana bikkinlikgeldi sizide daha fazla tutmayim ins begenmissinizdir bu sadece izlemeyen arkadaslarimiz icin kendi dilimden biras kotu bi anlatimla ordaki havayi esdirmaye calisdim yapabildiysen ne mutlu bana..

Sizin yuz ifadenizde en ufak bi gulumseme yapabildimse bosuna ugrasmamisim demektir bosuna ugrasilmamis sey icin hakkim neyse yorum ve tesekkurlerinizle belirtirseniz bu kardesiniz cok mutlu olur inanin......:goz:

eyw kardesim asil sen saol zahmet edip okudugun icin

cok super olmus kardes ellerine saglik gecenin bi yarisi guldurdun beni

çok tşkler izlensende böle etki bıraktıqı için tekrar okuyasım geldim emeğe saygı gerek..!

Geri