Cübbeli Ahmet Hoca'dan yılbaşı uyarısı

icemen

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
cubbeli-den-yilbasi-uyarisi.jpg

Esprili vaazları ile insanlara nasihatlerde bulunan Cübbeli Ahmet Hoca yılbaşı kutlamaları hakkında da insanları uyardı.
Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilenen ve katıldığı tv programları izlenme rekorları kıran Ahmet Mahmut Ünlü, yaklaşan yılbaşı ile ilgili ilginç uyarılarda bulundu.
“BENDE NOEL KUTLUYORUM CEHENNEM BENİ DE YAKSIN!”
“Noel hazırlığına başlamak (Allah muhafaza) cehenneme girmeye başlamak, bu ateşleri (Cehennem ateşi) kendine çekmektir” diyen Cübbeli Ahmet Hoca, Noel kutlayanların “Ya Rabbi, bu Cehennem kimi yakacak? kafirleri, kitapsızları, İsa Aleyhisselam’a Allah’ın oğlu diyenleri, Allah’a ortak koşanları!’ eee Ben de onların bayramına katılıyorum. Beni de yaksın” demek olduğunu başkaca bir izahının olmadığını iddia etti.

“ÇAMI DEVİRİRSEN ZOKAYI YUTARSIN!”

“Cübbeli Ahmet Hoca, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sen bugün çamı devirirsen, orayı burayı ışıklandırırsan, hediye, tebrik kutlama yaparsan, bir de hindi kesip çereze-merez alıp ‘yılbaşı özle programı’ seyredersen sen ‘zokayı yutarsın’. Ondan sonra seni kim paklayacak?

“KÂFİRLERE BENZEMEYELİM!”

“Kaçınalım arkadaşlar, kaçınalım, kâfirlere benzemeyelim. Ateş onları yakacakken bizi de yakacak. Onların ateşi bize döndü.”

“NOEL GÂVUR BAYRAMI”

“Niye gâvurun bayramını kutluyorsun! Senin bayramın mı yok! Ne özentilik yapıyorsun! Buda çok tehlikelidir."

“YILBAŞI GECESİ TV KANALLARI CEHENNEMİN KANALI OLUYOR!”

Yılbaşını evinde geçirenlerin kendisine “Hocaefendi, bara gitmem, pavyona gitmem, diskoteğe gitmem, hiçbir yere gitmem” dediğini belirten Cübbeli Ahmet Hoca, “Sen bana anlatma! Sen evde oturuyor musun? Televizyonun başına geçiyor musun? Eline de kumandayı alıyor musun? Oradan da kanal kanal dolaşıyor musun? İşte senin o kadar barı, pavyonu, gezmeye ne paran yeter, ne vaktin yeter. Hepsi evine gelmiştir. Dansözü de, dinsizi de, papazı da, kilisesi de hepsi senin evinde göbek atıyor. Senin de elinde kumanda zıp-zıp zıplıyorsun. Cehennemin o kanalından o kanalına geçiş yapıyorsun” sözleri ile TV başında Noel kutlayanları uyardı.

“NOEL KUTLAYANLARI UYARMAYAN MAHŞER'DE MAYMUN KILIĞINDA DİRİLECEK!”

Müslümanların birbirlerini uyarması gerektiğini ifade eden Cübbeli Hoca, Müslümanları kardeş olarak gördüğü için uyarı vazifesini yerine getirdiğini söyledi.
“Bir Hadis-i Şerif de ‘Kıyamet günü benim ümmetimden olan bir takım insanlar kabirlerinden Allah’ın huzuruna insan kılığında değil, maymun ve domuz kılığında çıkacaktır’ denildiğini bu kişilerin birbirlerini günah işledikleri anda uyarmadıklarını “’neme lazım’” dediklerini belirten Cübbeli Hoca, Noel kutlayanları ve günaha girenleri uyarmayanların mahşerde maymun ve domuz kılığında diriltileceklerini ifade etti.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• CUBBELİ.GIF
    CUBBELİ.GIF
    15.4 KB · Görüntüleme: 3,335
bu adamın yanlıs konustugunu henuz görmedim

dinlemeyi severim ama komedisine

Zaten bu bilinen birsey, kutlayanin kendi sucu, bide su Noel agci hertarafta kurulmasi, biz hz.isa'nin dogum gününü kutlarmiyiz?

beni iyi güldürüyor bu adam :)

‘Kıyamet günü benim ümmetimden olan bir takım insanlar kabirlerinden Allah’ın huzuruna insan kılığında değil, maymun ve domuz kılığında çıkacaktır’

böyle hadis i şerif varmı ? yoksa hoca efendi uyarladımı ?

Bizim kutladigimiz noelmi yoksa yeni yilmi. hoca dogru soylemis fakat biz sadece takvimin yeni yilini kutluyoruz :)

bu adamın yanlıs konustugunu henuz görmedim

Ben çok gördüm hadisleri yalanlaması olmayan şeyleri anlatması.Kıyamet tarihini önce yok sonra var demesi hesaplanmaz dedi hesapladı.
Ahir zamanı sanki süperman ve spiderman gibi masal niyetine anlatıyor birde gülüyo espri yapıyo.Milletde kah kah gülüyo.Dini iyice salladı yani....

herhangi bir kutlama yapmanın neresi günah sorarım size.
kutlama yaparken gidip başkalarının hakkını mı gasp ediyorsunuz. cinayet mi işliyorsunuz. yoksa haram yicekler mi yiyorsunuz.
bırakın şu at gözlüklerini çağdaş olun biraz.
sen çalışıp kazandığın para ile alın terin ile herneyi kutlarsan kutla sana sevaptır.

kutlama yaparken gidip başkalarının hakkını mı gasp ediyorsunuz. cinayet mi işliyorsunuz. yoksa haram yicekler mi yiyorsunuz.
sen çalışıp kazandığın para ile alın terin ile herneyi kutlarsan kutla sana sevaptır.

güzel fetva vermişsin çağdaşlık ölçüsüde güzel baya:confused1:

iyi güzelde seni bi kaşık suda boğmak isteyen adamların bayramını kutluyosun başka gün kutla şart o gece kutlaman kasıt noeli kutlamak için içilen bir yudum su olsada haramdır.
biraz araştır sonra konuş

Geri