C ye yanlış proğram kaydı nasıl silinir

murkin

New member
Reaction score
0
Selam Arkadaşlar.Ben bir oyunu pc ye kurarken normalde c/proğram files a kuruyorum.Ama bu sefer dalgınlığımıza geldi.
sadece C ye kurdum.Ekle kaldırdan silecem ama normal olarak
proğram files te kurulmadığı için bu dosyatı göremiyorum.
regeditten sildim ama masa üstüne geliyorum.Oyuna tıkladığım zaman açılıyor.Bu dosysyı nereden kaldırabilirim.

Bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Teşekkürler..:durdurun

Başlat----> programlar da oyunun uninstall seçenegi olması lazım

ya da C de :saskin

uninstall seçenegi yoktur.oyunu internetten yükledim..

o zaman oyun Klasörünün içindekileri C den silmelisin kendin. silinmeyenler olursa unlockerla silinebilir. oyunu tamamen kapatıp silmelisin tabi

bence :saskin

your uninstaller bu programı art forumda çıkıcaktır

onunla ne war ne yok silebilirsin:goz:

art forumda derken nasıl yani biraz izah edebilirmisiniz.Bende your uninstaller var.

Selam Arkadaşlar.Ben bir oyunu pc ye kurarken normalde c/proğram files a kuruyorum.Ama bu sefer dalgınlığımıza geldi.
sadece C ye kurdum.Ekle kaldırdan silecem ama normal olarak
proğram files te kurulmadığı için bu dosyatı göremiyorum.
regeditten sildim ama masa üstüne geliyorum.Oyuna tıkladığım zaman açılıyor.Bu dosysyı nereden kaldırabilirim.

Bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Teşekkürler..:durdurun

Arkadaşım sana kim sadece C:\Program files altındaki dosyaları ekle kaldırdan silebilirsin dediyse git bi fırça at bence ben bi programı veya oyunu C: yede yüklesem D: yede yüklesem yada nereye yüklersem yükleyim Denetim masasındaki program ekle kaldırdan rahatlıkla kaldırabiliyorum

Tabiki arkadaşında dediği gibi oyunu istediğin yere kurabilirsin bunun genelde bi kısıtlaması yok senin sorunun farklı bence, ayrıca regediti bu kadar kolay karıştırmaya kalkma.

Geri