Call of Duty Modern Warfare 3 Cracked Version [TOR]

ARCHANGEL

ANGEL OF JUSTICE
Moderatör
Reaction score
0

Yapımcı: Infinity Ward
Yayıncı: Activision Blizzard
Cracker: INT
Tür: Çekim / FPS
Platform: PC / Windows
Piyasaya çıkış tarihi: World: 8 Kasım 2011
ABD: 8 Kasım 2011
Avrupa: 28 Ekim 2011
Avustralya: 8 Kasım 2011
Oyun Modu: Tek / Çok
Multiplayer: LAN / İnternet
Oyun dili: İngilizce

Modern Warfare 3 Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 veya AMD Phenom X3 8750 işlemci ya da daha iyi
RAM: 2 GB
GFX: Shader 3.0 veya daha iyi 256 MB NVIDIA GeForce 8600GT / ATI Radeon X1950 veya daha iyi
Daha sonra 9.0c veya: DX
HDD: 16 GB boş sabit disk alanı

BİLGİ
Call of Duty: Modern Warfare 3 (Call of Duty gibi kısaltılmış: MW3, CoD: MW3 veya Sadece MW3) yıl sonraki first-person shooter video oyunu, şu anda Infinity Ward ve Raven Software ile gelişmesinde yardımcı Sledgehammer Games tarafından geliştirilmektedir. Modern Warfare 2 ve Görev taksit Sekizinci Çağrı: Bu Modern Warfare serisinin üçüncü taksit, Görev 2009 Çağrısı için doğrudan devamı olacaktır. Bu n-Space olmak tarafından geliştirilen Nintendo DS için ayrı bir sürümü, Microsoft Windows, Xbox 360, Playstation 3 ve Wii 8 Kasım 2011 tarihinde yayımlanan Be ayarlanır. Avustralya'da, Wii sürümü 17 Kasım 2011 tarihinde piyasaya sürülecek. Black Ops: Japonya'da, Square Enix sadece Call of Duty olduğu gibi, Altyazılı ve sürüm lakaplı ayrı bir sap ile taksit olacak. İlk olarak, Onlar 17 Kasım 2011 tarihinde sürümünü Japon-altyazılı olacak. Daha sonra 22 Aralık 2011, Onlar Japon ses lakaplı Sürüm çıkacak

Yükleme talimatı

Sadece rardan çıkartın ve iw5sp exesini çalıştırın

Ekstra:

1. Virüsten koruma bir virüstür, Ama pozitif yanlış bulunuyor iw5sp uyarı verebilir.
2. Sorun yaşarsanız düşük doku CODMW3 gidin Not Defteri> Güncel yapılandırma dosyası players2 ve açık. Komut seti bulun ve r_imageQuality 5 değerini ayarlayın. (Şöyle olmalı: set r_imageQuality "5")
3. Görüntü Kalitesi dışında yüksek her şey ayarlanmış oyunun gelişmiş video seçenekleri. En iyi görünümlü dokular için Native için Görüntü Kalitesi ayarlayın.

LİNK 1 HF
Hotfile.com: One click file hosting: COD MW3 .rar

LİNK 2 GTR

COD_MW3_ - Upload.gen.tr

ŞİFRE/PASSWORD ANGEL@HHPORTAL

Oyun tarafımca denenmiştir sorunsuzdur single player ı bitirdim ama multisi şuan çalışmıyor onuda ileriki zamanlarda çözerler iyi oyunlar :sigara:

iw5sp exesini çalıştırıyorum ama tepki vermiyor

crack indirdim sorun bitti

Dostum crack e gerek yok zaten crackli versiyonu bu iwsp5 e tiklediğin zaman çalışıyor bende şimdi yine denedim yine çalıştı sende sorun olabilir ama crackle sorunu çözmen garip geldi : )

aynı problem bende de oldu, crack yapınca düzeldi..

Oyun zaten cracklı versiyon sizde hata veriyor olmasına anlam veremedim ama çalıştıryorsanız sorun yok

Geri