- Reaction score
- 0

Senden önce öylesine nefes almış bu beden
...sen geldin anlam kazandı bütün anlamsızlıklar..değersiz olan herşey değer kazandı bir bir..ağır aksak işlerken zaman akrep yelkovanla dost oldu..saniyeler gülerek takip eder oldu onları seni bana getiren saatlerde..
Seni beklemişim ben bir ömür boyu
Meğerse hiç bilmeden
...meğer ne bitmeyen bi hasretmiş sana sevdam..aşkının her sokağında ararken seni farketmemişim çarparken boş omuzlara..ayaklarımıza takılan çakıllar kanatırken yaralarımızı ne de güzel iyileştirdik birbirimizi..üfür üfür esen sevdanla nasılda ferahlattın içimi..
En büyük aşkımdın belki
Ama
En büyük korkumdun bir yandan da
Ya bir gün biterse
Bu aşk diye ağlıyorum
Her gece
...çünkü en gerçek sevdam en pahalı hediyemsin..aşk yolunda tökezlerken sen gösterdin bana yolumu..senin aşkını ararken kaybolduğumda sen bulup kalbine koydun..nefesinin derinliklerine aldınki her soluyuşunda içine işleyeyim..bütün benliğim seninle sınırlandı ötesine geçilmesin diye..
Ben senin kalbinde hayat buldum
Sen alınyazım ilkbaharımsın
Yokluğun sanki kıyamet gibi
Sevgilim sen benim can damarımsın
...yüreğim seninle dolduğundan beri bir başka atar oldu..zehir olup dolaşsan damarlarımda kesip atmam çıkma dışarı diye..müptelan olmuş bu can razı olmaz sensiz kalmaya..sensiz geçen günlerin kazası artmasın diye her an yanımda ol istiyorum....
siyah renkte olanlar alıntı kırmızı renkte olanlar bana aittir..