caps konusunda...Acil bakarsanız sevinirim

BlackWomaN

New member
Reaction score
0
Merhaba tahatsız ediyorum ama rica edersem biri bana videodan nasıl caps alacağımı anlatabilirmi...Video ile ilgili tek kısım online video ama ordada anlatımı yok:(bana upload ettiğim videoları diğer videolar kısmına koymamı söylediler mod arkadaşlar.bende upload yaptım ve koyucam ama caps alamıom.Prinnt scrren yapınca video capsi yok olouo:( bana hangi programdan yapabileceğimi söylerseniz çok sevinirim.Bide nasıl? amalütfen cyberlink power dvd demeyin?

yeri burası değil sanırım ama nereye açacağımı bilemedim!

bunun için sitede bikaç şey görmüştüm, programla oluyor sanırım, eğer program yoksa screenshot(printscreen) yardımıyla yapabilirsin.

bunun için sitede bikaç şey görmüştüm, programla oluyor sanırım, eğer program yoksa screenshot(printscreen) yardımıyla yapabilirsin.

yazıda da belirttiğim gibi screenshot olmuo maalesef....videonun görüntüsü olan yer kaydettikten sonra boş kapkara kalıyor....

Linkten programı indir

DownLoad
Pass: hackhell.com

daha sonra caps aLmak istediğin videoyu programLa çaLıştır
video oynatıLırken "fiLe" butonundan "Save ThumbnaiLs" butonuna bas

açıLan pencereden "Kayıt Türünü" "Jpeg" yap

ve "Kaydet" butonuna bas hepsi bu kadar

fofer Allah senden razı olsun....Nereye baksam sen varsın valla...HHdivx tede öle...Umarım yönetim bu çabanı ve azmini göryrodur....Sağolasın...

yakında FoFeR'e bröve vereceklermiş:durdurun
brövenin üstünde hhman olacakmışşş:durdurun
FoFeR'de imza olarak o bröveyi kullanacakmış :durdurun:durdurun:durdurun

şaka bir yana bende böyle bir program arıyordum... umarım işime yarar. teşekkürler fofer...

tam da bunu arıyordum sagol.....

Geri