CeBIT Bilişim Eurasia - Geleceğe giden yolunuz
Avrasya'da teknoloji ve iş dünyasına yön veren bilgi, iletişim teknolojileri (ICT) sektörü fuarı olan, yerel ve uluslararası şirketleri, resmi makamları, sivil toplum kuruluşlarını ve akademisyenleri tek çatı altında toplayan CeBIT Bilişim Eurasia fuarı, 6-10 Ekim 2010 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece de kapılarını açacak.
İŞ DÜNYASI - Bilgi Teknolojileri (Salon 1-2)
Ar-Ge / Teknoloji
Bilgisayarlar
Depolama Sistemleri
Doküman Yönetim Çözümleri
Güvenlik Yazılım ve Uygulamaları
Hizmetler
İş Yönetim Uygulamaları
Kart Teknolojisi
Ofis Otomasyonu Ekipmanları, Aksesuarları
Satış Noktası Sistemleri
Sistem Yazılımları
Şirket Uygulamaları
Tedarik Zinciri Yazılım ve Servisleri
Ticari Yazılımlar
İŞ DÜNYASI - Telekomünikasyon Dünyası (Salon 3-4)
Kesintisiz Güç Kaynağı Sistemleri
Network Sistem ve Çözümleri
Sabit Hat ve Servisleri
Telekomünikasyon & Internet Hizmetleri
MEDYA & ÖZEL SUNUMLAR (Salon 5)
CeBIT Bilişim Eurasianın ses getirecek bu yeni bölümünde işinde bilişimi kullanan dikey sektör firmaları ve medya kuruluşları yer alacak. Makine, üretim, otomotiv, sağlık, tekstil, turizm, eğitim gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren ve işlerinde bilişim teknolojilerini kullanan firmalar uygulamalarını tanıtma fırsatı bulacaklar.
KAMU SEKTÖRÜ (Salon 6)
2003 yılından beri tematik bir bölüm olarak fuarda yer alan Kamu Sektörü Bölümü, kamu kuruluşlarının ve belediyelerin giderek artan talebi ile artık fuarın ana bölümleri arasında yer alacak. Bu bölümde katılan firma ve kurumlar bilişim teknolojileriyle geliştirdikleri proje, ürün ve hizmetlerini kamuoyuna tanıtacaklar.
DİJİTAL YAŞAM (Salon 7)
Bilgisayar Sistemleri
Çevre Birimleri ve Bileşenler
Dijital Eğlence
Dijital Fotoğraf, Görüntüleme
Dijital Platform ve Kablo TV Sistemleri
Ev Elektroniği
Mobil Iletişim ve Tüketici Elektroniği
Mobil Telefon Sistemleri
Mobil Telefonlar
Navigasyon
Telekomünikasyon ve Internet Hizmetleri
Hedef kitlenizle buluşmak için özel fırsatlar
Avrasya bilişim endüstrisinin en önemli iş bağlantıları kurma platformu olan CeBIT Bilişim Eurasia; geçtiğimiz yıl 70 ülkeden yaklaşık 150.000 ziyaretçi ağırladı.
Sadece profesyonel ziyaretçileri ağırlayan İş Dünyası bölümü, pek çok dikey sektörden 70.000 ziyaretçi ağırlıyor. Bu sektörlerden bazıları; Otomotiv, Tekstil, İnşaat, Eğitim, Gıda, Mobilya, Sağlık...
Ayrıntılı Bilgi için Tıklayınız...
www.cebitbilisim.com

Fuar Tarihi : 6 Ekim 2010 Çarşamba - 10 Ekim 2010 Pazar
Fuar Ziyaret Saatleri : 10:30 - 19:00
(10 Ekim Pazar Kapanış: 18.30)
Fuar Biletleri : 20 YTL / gün (KDV Dahildir)
Bir kişilik ve tek giriş içindir. 15 yaşından küçükler giremez.

Avrasya'da teknoloji ve iş dünyasına yön veren bilgi, iletişim teknolojileri (ICT) sektörü fuarı olan, yerel ve uluslararası şirketleri, resmi makamları, sivil toplum kuruluşlarını ve akademisyenleri tek çatı altında toplayan CeBIT Bilişim Eurasia fuarı, 6-10 Ekim 2010 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece de kapılarını açacak.
İŞ DÜNYASI - Bilgi Teknolojileri (Salon 1-2)
Ar-Ge / Teknoloji
Bilgisayarlar
Depolama Sistemleri
Doküman Yönetim Çözümleri
Güvenlik Yazılım ve Uygulamaları
Hizmetler
İş Yönetim Uygulamaları
Kart Teknolojisi
Ofis Otomasyonu Ekipmanları, Aksesuarları
Satış Noktası Sistemleri
Sistem Yazılımları
Şirket Uygulamaları
Tedarik Zinciri Yazılım ve Servisleri
Ticari Yazılımlar
İŞ DÜNYASI - Telekomünikasyon Dünyası (Salon 3-4)
Kesintisiz Güç Kaynağı Sistemleri
Network Sistem ve Çözümleri
Sabit Hat ve Servisleri
Telekomünikasyon & Internet Hizmetleri
MEDYA & ÖZEL SUNUMLAR (Salon 5)
CeBIT Bilişim Eurasianın ses getirecek bu yeni bölümünde işinde bilişimi kullanan dikey sektör firmaları ve medya kuruluşları yer alacak. Makine, üretim, otomotiv, sağlık, tekstil, turizm, eğitim gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren ve işlerinde bilişim teknolojilerini kullanan firmalar uygulamalarını tanıtma fırsatı bulacaklar.
KAMU SEKTÖRÜ (Salon 6)
2003 yılından beri tematik bir bölüm olarak fuarda yer alan Kamu Sektörü Bölümü, kamu kuruluşlarının ve belediyelerin giderek artan talebi ile artık fuarın ana bölümleri arasında yer alacak. Bu bölümde katılan firma ve kurumlar bilişim teknolojileriyle geliştirdikleri proje, ürün ve hizmetlerini kamuoyuna tanıtacaklar.
DİJİTAL YAŞAM (Salon 7)
Bilgisayar Sistemleri
Çevre Birimleri ve Bileşenler
Dijital Eğlence
Dijital Fotoğraf, Görüntüleme
Dijital Platform ve Kablo TV Sistemleri
Ev Elektroniği
Mobil Iletişim ve Tüketici Elektroniği
Mobil Telefon Sistemleri
Mobil Telefonlar
Navigasyon
Telekomünikasyon ve Internet Hizmetleri
Hedef kitlenizle buluşmak için özel fırsatlar
Avrasya bilişim endüstrisinin en önemli iş bağlantıları kurma platformu olan CeBIT Bilişim Eurasia; geçtiğimiz yıl 70 ülkeden yaklaşık 150.000 ziyaretçi ağırladı.
Sadece profesyonel ziyaretçileri ağırlayan İş Dünyası bölümü, pek çok dikey sektörden 70.000 ziyaretçi ağırlıyor. Bu sektörlerden bazıları; Otomotiv, Tekstil, İnşaat, Eğitim, Gıda, Mobilya, Sağlık...
Ayrıntılı Bilgi için Tıklayınız...
www.cebitbilisim.com

Fuar Tarihi : 6 Ekim 2010 Çarşamba - 10 Ekim 2010 Pazar
Fuar Ziyaret Saatleri : 10:30 - 19:00
(10 Ekim Pazar Kapanış: 18.30)
Fuar Biletleri : 20 YTL / gün (KDV Dahildir)
Bir kişilik ve tek giriş içindir. 15 yaşından küçükler giremez.