Cemil Çiçek damadını ihbar etti

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
05112009115206.jpg

Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek TOKİ'den ihalesiz olarak iş alan damadını Meclis'te ihbar etti....

Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, kızının düğününde mutluydu. Ama bu evlilik bir gazetedeki iddia ile Meclis'te Çiçek'in gündemine getirildi.

Habere göre, Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in kızı İclal Cicioğlu ile damadı Zeynel Anıl Cicioğlu, TOKİ'den ihalesiz bir iş aldı. Yaklaşık 2 milyon liralık iş, taşeron firmaya 300 bin liraya yaptırıldı. 2 milyon liralık işten böylece Çiçek'in damadı ve kızı 1.5 milyon lira kazandı.

CHP Milletvekili Osman Kaptan, Meclis Plan Bütçe Komisyonu'nda "Bu nedir?" dedi.

İşi aslında başka bir firmanın aldığını ama bitiremediğini söyleyen Çiçek, "TOKİ, tasfiye yerine aynı şartlarla işin bitirilmesine karar vermiş, öyle alınmış" dedi; ama bu açıklamayla yetinmedi.

"Allah'tan tek isteğim Kızılay'da gezerken bu hırsız, şu soysuz gidiyor denilmemesi" diyen Başbakan Yardımcısı Çiçek, damadını ve kızını ihbar etti: "Suç ve ceza şahsidir. Benim şerefim, benim evlatlarımdan, yakınlarımdan önde gelir. Benim yakınlarıma bırakacağım tek şe...

Devami...

ihbar etmese adama bak yolsuzluk yapıyo derler ihbar edince boşa ihbar etmez altında bi bit yeniği vardır derler....

başbakanlık teftiş kurulunu bir görevlendir bakalım, öyle suç duyurusunda bulunuyorum demekle olmuyor, zira yargıda görevli savcılar hükümet adamları ve yakınları aleyhine kolay kolay inceleme soruşturma açamıyor...en azından benim hırsızım en iyisidir dememiş allah razı olsun diyelim buna da şükür.

'' Benim şerefim, benim evlatlarımdan, yakınlarımdan önde gelir. Benim yakınlarıma bırakacağım tek şey, temiz, dürüst bir geçmiştir. ''

helal olsun...

Geri