Cep telefonları Bölümüne A.mod adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eXi26

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar cep telefonları bölümüne a.mod adayıyım.(Aslında nokia dan daha fazla anlarım ama )
Galiba bölümün mod u da yok ...
Neyse
Hackhelle yaklaşık 1 yıldır üyeyim ve sürekli forumun içindeyim.Bu 1 yıl içerisinde vaktimin %90ını cep telefonu bölümüde geçirmişimdir.
Eskiden marvin_26 nickini kullanıyordum.
Eskiden daha çok paylaşım yapıyordum ama bu aralar biraz azamıştı.

Neyse işte durum bu gereğini bilgilerinize arz ederim
:D

eXi26' Alıntı:
Eskiden daha çok paylaşım yapıyordum ama bu aralar biraz azaldı çünkü paylaşımın değerini bilen yok!!!
paylaşımlarının devamını bekliyorum her ne kadar o bölüme neredeyse hiç girmesem de..

LaZiSH' Alıntı:
paylaşımlarının devamını bekliyorum her ne kadar o bölüme neredeyse hiç girmesem de..

Ben zaten bu bölüme 1 yıldır paylaşım yapıyorum...Tşkler

sonic' Alıntı:

Sana gelince sonic beni görmemenin sebebi cep telefonları bölümüne hiç uğramaman olabilir mi?
Ben de seni orada hiç görmedim!!!

exi26 sana yakışır kardeş mod'luk , arada gezinirim oralarda güzel paylaşımlarına şahit oldum ;)
benden tamamsın ;)

eXi Şu Sözünü Beğenmediğimi Gizlememe Gerek Yoktur Umarım?

'' Eskiden daha çok paylaşım yapıyordum ama bu aralar biraz azaldı çünkü paylaşımın değerini bilen yok!!! ''

Oraya Mod oLabilmek için Paylaşımını Devam Ettirmelisin..Paylaşım Yapmıyor Yada Yapamamak için Gerekli Bir Nedenin Yoksa Bu Sözü Kullanman Biraz Sakıncalı..Diğer Arkadaşın Sonucunu Beklemelisin Diye Düşünüyorum..

Yorumlarınız için teşekkürler.
NoT(SORU) : Acaba şu ana kadar cep telefonu bölümünde hiç görmediğim arkadaşlar neye dayanarak yorum yapıyolar çok merak ettim doğrusu?

eXi26 benden sana tavsiye MODERATÖR bir insanın
öncelikle sakin ve eleştiriyi kabullenebilir olması lazım.
Olumsuz görüşler hoş karşılaman lazım eski bir üyesin
ama karşı karşıya gelmedik cep telefonu bölümünede
açıkcası son zamanlarda hiç girmedim paylaşımlarını
bilemiyecem olumlu yada olumsuz bişey demem mümkün değil
ama daha ilk dakkadan golü kendi kalene atma mod olmak
sabır ister, anlayış ister, eleştirilere açık olmak ister, sadece paylaşım değil...

Exi26 sen eskiden hemen celallenmezdin CAAAAN, sakin ol sabır eyle ; )

hem bence boşfer ne yapacan mod olup git mat dersine gir : )

(hoş 1 sene derse girmeden nsl geçtin o dersi haaala anlamadım ama : S )

bi ton derdi var habire takip edecen o bölümü, sonra dandik mesaj yazan sazan mutlaka olur onlarla uğraşacan vs vs...
say say bitmez ; )

sen bunların altından kalkarsın kefil olurum sana ama;
sakiiin, sabırlıııı ve sana karşı söylenen herşeye (özel şeyler hariç ) Lodos misali göğüs germeli usul usul düşünüp cevap vermelisin derim yoksa
alırım avatarını : )) CLA 'da da konuyu üstüne kilitler StarLiX'te bırakırım seni demedi deme Esintim sert olur bilirsin ; )

Cep telefonları bölümü için bi mod gerekli tabii... altbaşlıkları falanda var. komple cep telefonlarına bir mod yeterli.

O da ya tecrübeli biri olsun ya da sen biraz daha zamana bırak derim. Paylaşıma devam ederek.

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Cep telefonları bölümü için bi mod gerekli tabii... altbaşlıkları falanda var. komple cep telefonlarına bir mod yeterli.

O da ya tecrübeli biri olsun ya da sen biraz daha zamana bırak derim. Paylaşıma devam ederek.

Hocuspocus güzel üslubun için teşekkür ederim.

eXi26' Alıntı:
NoT(SORU) : Acaba şu ana kadar cep telefonu bölümünde hiç görmediğim arkadaşlar neye dayanarak yorum yapıyolar çok merak ettim doğrusu?
ilk mesajımda alıntı yaptıım cümlene dayanarak yorum yaptım..

cep telefonu bolumune fazla girmedigim icin olur veya olmaz diye bi yorum yapmak istemiyorum ihtiyac varsa neden olmasın

Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum....
Ve buradan yönetime sesleniyorum:
Bu bölüme ben ve galiba bir de Nihil aday başvuru yaptı ve başvuru yapalı 1 haftayı geçti
Ben yada Nihil hangimiz hakediyorsak göreve bir an önce başlasa iyi olur çünkü bölümde mod yok.
Herkese tekrar teşekkür ediyorum.

Dostum Nihil'e + vermiştim. Ama dediğin gibi O bölüme Mod lazım Kim Olursa Olsun bir an önce gerçekleşmesi lazım. Şimdiden Başarılar....

valla o bölüme şuana kadar hiç girmedim ama şimdi bi girip bakıcam
eğer ihtiyaç carsa tabiki ol derim çok isteklisin tabi kararı mod larımız vericek

benim cep tel bölümüyle pek işim olmuyor, ama sadece bir kıyas yapmak istedim:

hatta ben yapmıyım kıyası, sen ve diğer üyeler yapın..

mesaj sayın, üyelik tarihin, aldığın teşekkürler

arada ufak bi uçurum kalmıyor mu, bir boşluk?..

biraz daha zaman lazım demek istiyorum, üzgünüm.. paylaşımlarını arttırman dileği ile..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri