cep telefonu güvenlik kodu kırma kendim demedim çalışıo

YlDrM_BiLa

New member
Reaction score
0
Cep telefonu güvenlik kodu kırma programı kendim demedim çalışıyo

tek yapmanız gereken programı telefono yüklemek

gerisini o halediyo kendisi tüm şifreleri denio ve buluyo en fazla 3-4 dk sürüyo

ben de çok aradım bu programı ve buldum virüs felan yok taradım

bende kendi güvenlik kodunu böleyle buldum

link

http://miller.guduwap.com/UnlockMe.SIS

ben çok işe yarar diye koydum ama fazla faydalanan yok galiba

teşekkürler kardeş eline sağlık

eyw saolsın güzel bir paylaşım..

Hadi Ben bu pRograml teLefonuma gönderdlm dlyeLlm ama güvenLlk kodunu blLmedlm lcln cevapslz aramaLara blLe bakamlyoRum bunu naslL aclpta uyguLamaml önerlyosun ??? Nokia 3500 lcln
kesln bl Cözum buLmam geReklyo yazlk delLml slmdl Ben teLefoncuya 50 tL vereylm evLat aclsl glbl koyaR ya yaRdlmLarlnlzl bekLlyoRum maiL oLarak atarsanlz sevinirim.....

Hadi Ben bu pRograml teLefonuma gönderdlm dlyeLlm ama güvenLlk kodunu blLmedlm lcln cevapslz aramaLara blLe bakamlyoRum bunu naslL aclpta uyguLamaml önerlyosun ??? Nokia 3500 lcln
kesln bl Cözum buLmam geReklyo yazlk delLml slmdl Ben teLefoncuya 50 tL vereylm evLat aclsl glbl koyaR ya yaRdlmLarlnlzl bekLlyoRum maiL oLarak atarsanlz sevinirim.....

http://nfader.z-host.ru/ senın ılacın olan sıte burası =)

sıte acılınca telefnn serı no yu yaz

telefonun kacaksa alt takı tıkı ısaretle ..

arkadaşlar ben ikinci el W 810 aldım güvenlik kodu değiştirilmiş bu programla bulabilirmiyim

Çok tesekkur ederim arkadaşım saolasın ;)

verdigin link hiçbir işe yaramadı boş millet kanmayın ben baktım hiçbirşey yok

işe yaramaz. açamadığın telefona nasıl yükleyeceksin bunu :)

konu 2008 de açılmış , 2011 de hala ilgilenenler var vay bee..

cep telefonula ilgili sorunu olanlar < [email protected] > eklesin yardımcı olurum...

bu arada konudaki dosyayı da indirmeye kalkmayın . başarsanız bile hava alırsınız :D

ya hiçte acılmıyo şu 3500c için bi çözm yolu syleyn ayrıca link açılmıyo millet saol fln yazmış bn linki bile acamadım en iyisi telefoncu valla ya boşa vakit

Geri