Cepte Windows başlat menüsü.

eXi26

New member
Reaction score
0
Evet arkadaşlar bu programı yüklediğinizde telefonunuzun sol seçim tuşunda başlat menüsü oluşacaktır.
Git menüsü benzeri bişi ama daha değişik ve başka özellikler de var.

Mesela;

-Başlat tuşuna istediğiniz ismi verebilirsiniz.

-Başlat menüsüne istediğiniz özelliği, oyunu,programı veya uygulamayı ekleyebilir böylece çok daha rahat bi kullanıma kavuşabilirsiniz.

-Ayrıca programda zaman ayarlı otomatik tuş kilidi özelliği mevcuttur.

-Tuş aç komutunu istediğiniz tuşlara atayabilirsini(örn iki kere aşağı tuşuna bastığınızda tuşlar kullanıma açılır.)

- Tuşlar kilitli yazısı yerine başka bi msj yazabilirsiniz..
......

NOT: Eğer memnun kalmazsanız programı uyg. yönt kaldırdığınızda herşey eski haline döner...

Güle güle kullanın.:cool:

NOT: Link Tekrar Yenilenmiştir.(Rapid)

İNDİRR

Şifre: hackhell.com

hocam hangi marka telefonlar için proğram?

babacım bu program değil başka bişey yahu süper bişey bu bide yazmışsın begenmeyen kaldırabilir diye bu programı begenmeyecek adam bidaha ne bilgisayar kullansın nede telefon en sevdiğim program fexplorer dı şimdi bunuda eklemiş olduk eline sağlık tekrar tekrar teşekkür....

arkdaşım bunu başka bi downloadlla yollasana burdan inmiyor atık yardımcı olursan sevinirim bende vardı silindi bu program yeniden yollarsan bu yolladıgınla inmiyor dosya

mustafa__s' Alıntı:
arkdaşım bunu başka bi downloadlla yollasana burdan inmiyor atık yardımcı olursan sevinirim bende vardı silindi bu program yeniden yollarsan bu yolladıgınla inmiyor dosya

......Link yenilendi......

ben bunu indiremedim başka indire bileceyimiz bir yer yokmu ? yada buradan nasıl indirilir ayrıntılı bilgi verirmisiniz.

yardııııııımmmmmmmmmmmmmmmm

:eek: tamamda bu şifre stiyor bilg. indirdim daha sonra buraya ççıkar diom şifre istiyor bi yardımcı olsan

aynisini bendedende istiyor rar şifresi nedir kanka

Thanks Dostum Güzel Paylasim

saolasın cok güzel ellerine saglık kardess

arkadşlar acil yardm herşey cok güzelde ama tuş kiliti normal açmayı kapa dedim tuşu kitledm ne olcak die daha acamiyorm lütfen acil help mee bi ne yapcami söleyn hafiza kartini pc ye taktm sildim yinede banamsn demedi bekliorm lütfn

albende de bir teşekkür.ellerine sağlık.kardeş....

SLM .. dosya sorunsuz iniyor arkadaşlar .. daha önce rapiden herhangi birşey indirdiyseniz modeminize reset attınızmı tamam dır .. yada rapiden dosya indirdikten sonra modeme reset atmamak için bir program bulunuyor onu kurun sorun kalmaz.. fakat ben birfşey sorucam bende nokia N73 var ve bu program desteklenmiyor diyor s60 demişsin birde 3230 da çalıştıdiyorsunda sis dosyası bu n73 nasıl desteklemiyor bunu anlayamadım yardımcı olurrsanız sevinirim !

Geri