cepten ınternete notebook ıle baglanmada tavsıyenız nedır ?

adres63

New member
Reaction score
0
TERAS'TA Peykenin Üzerine Oturmuş Denize Bakıyor
Cep telefonundan notebook ile ınternete baglanmak istiyorum bende butun hatların kontolu kartları mevcut siz hangısınden baglanmamı onerırsınız? Bu baglantıyı bulututh ıle mı yapabılırım bırazda acıklama yaparsanız sevınırım.

bende nokia 6260 ve laptop var kanka. nokianın özel bir programı var sitesinde telefonla uyumlu olanı indiriyorsun o programda internete bağlan kısmı var. oradan çok rahat bağlanabilirsin. ben aveadan bağlanıyorum ama ayda bir çok önemli durumlarda tabi. telefonunun marka ve modelini yazarsan sevinirim. blooth.'tan bağlanıyrum ben. bağlantı hızıda fena değil, pc fazla kasmıyor nette iken.

adres63' Alıntı:
Sağolasın yok mu yahu bi siemensci :) hocam kontur olarak ne kadar gidio 60kp için 1 kontor gidiomuş turkcelde ama ?

hocam siemens'in istanbul anadolu yakasında acıbadem mi altunizade mi ikisinden birinin çokkk kıl bi köşesinde kuş uçmaz kervan geçmez yerinde siemens tekink servis MERKEZ'i var. oradan detaylı bilgi alabilirsin sanırım.

Hoca bana da yardım et ben de cepten internetene bağlanmak istiyorum ben de motorola v360 var turkcel hat pc var telefonu pc ye bağlıyorum ama sadece hafıza kartını görüyor ...
internete nasıl bağlanacam.... ?????

hoca ben de de samsung u 600 var bende internete bağlanmak istiyorumm yardımmmm

Geri