Cezmi Ersöz - Şizofren Aşka Mektup

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0

Şizofren Aşka Mektup

Bir şizofrendim artık... Yalanlar söylüyordum, hem sana hem de ona... Kendimi tanıyamaz olmuştum. Hangisi bendim? İçimdeki, o güzelliğiyle dünyayı elde etmeye kışkırtılmış, karanlık ve ilgi tutsağı kadın mıydım; yoksa uğruna hayatından vazgeçmeye hazır olduğu aşkına mahkum, ezilmiş, kapılarda bırakılmış, verdiği güven ve taşıdığı masumiyetle sana cazip gelmeyen o sevdalı kadın mı? İkisi de olmak istemiyordum. Ama ikisinden de vazgeçemiyordum. Sanki biri olmazsa diğeri yıkılacak gibiydi. Birbirinden nefret eden ve birbirinin varlığına tahammül edemeyen bu iki benlikle yalnız kaldğımda çıldıracak gibi oluyor, ağır ağır ruhumu öldürüyordum

Geçen sene İzmir fuarında Cezmi Ersöz'ün kendisinden aldım kitabı,yalnız o kadar kasvetli bir kitap ki okurken boğuyor insanı..

Cezmi Ersöz ün okudugum ilk kitabı. Okurken içinde kayboldum.Evet kasvetli gibi gelebilir çoğu kişiye ama ben keyıfle okudum kitabı . :smile:Hatta sonra kitabı bır arkadasıma vermıstım sağolsun bır daha gerı getırmedı .Okudugum halde gıttım bır daha aldım kütüphanemde bulunsun diye :)
Yorumun için teşekkurler arkadasım :smile:

ya bunun hiç bir yerde e book olarak bulamadım kitabı vardı ama kaybettim yenisinide bulamıyorum

Geri