Chelsea 2:0 Newcastle United

admiral

New member
Reaction score
0

İngiltere Premier Lig haftanın maçında Newcastle United'la karşılaşan Chelsea, sahadan 2-0 üstünlükle ayrıldı. Ligde 3'te 3 yapan Chelsea'yi, Londra temsilcimiz Edip Adanır yerinde takip etti.

Hafif sakatlığı olan Terry kadroda yok yedekler arasında maçı seyrediyor. Newcastle kendine çok güvenerek iki santraforla sahada... Stamford Bridge'e geliyorsun iki uzun santraforun var karşındaki takım Chelsea ve dünya çapında üç orta saha oyuncusu var. Elbette üstünlük onlarda olacak biri kötü oynasa kenarda Frank Lampard var. 18'nci dakikada Torres indirdi Bertrand'ın vuruşu dışarı çıktı. 21'nci dakikada Torres, Anita tarafından ceza sahası içinde düşürülünce verilen penaltıyı gole çeviren Hazard, durumu 1-0 yaptı.

Torres sahnede

Seyretmeye doyamadığım Hazard, topuk pasıyla Torres'i gördüğü an dakikalar 45+2'yi gösteriyordu ve Torres sağ ayağının dışıyla Krul'un solundan topu ağlara gönderdi ve devreyi Chelsea 2-0 önde kapadı.

Daha fazla hücumu düşünen taraf Newcastle oldu fakat bir türlü gol yollarına giremediler.Aksine kontralarda Chelsea son pasları iyi kullanabilse farkı arttırabilirdi. Demba Ba'nın vuruşunu Cech'in kornerle önlemesinden başka pozisyon üretemedi Newcastle bugün Stamford Bridge'de...

Bugün oynadığı futbolla Chelsea bu sezon şampiyonluk için 'Ben de varım' dedi sanki. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'ne önem verip ligi fazla sıkı tutmayan Chelsea, bu sene işi sıkı tutacağının sinyallerini veriyor.

Bu sezon sadece Chelsea iyi futbol oynamıyor. Diğer takımlar başta Swansea, Southampton olmak üzere göze hoş gelen futbol oynuyorlar. Dünyanın en iyi ligini daha da iyi yapmak için uğraş veriyorlar. Daha henüz ligin başı, daha da iyi olmaması için hiçbir sebep yok.

Bize gelince

Dün biraz Kasımpaşa maçını seyrettim. Benim oynadığım 74 senelerinde Çapa, Dikilitaş ve diğerleri daha iyi top oynuyorlardı. Kusuruma bakmayın ama arada uçurum oluşmaya başladı. Eyvah.

Yarın Stoke City -Arsenal maçında buluşmak üzere hoşçakalın.

Edip ADANIR

STAT: Stamford Bridge

GOLLER: Eden Hazard (Dk. 22) ve Fernando Torres (Dk.45)

KARTLAR: Fernando Torres (Sarı kart)

CHELSEA

1 Cech
2 Ivanovic
3 Cole
4 David Luiz
24 Cahill
34 Bertrand
12 Mikel
16 Meireles (Dk. 88 Frank Lampard)
17 Hazard
9 Torres