chevrolet lacetti hatchback alsam m?

veeking79

New member
Reaction score
0
merhabalar arkadaşlar. malum şu sıralar otomobil kampanyaları var.ben de sıfır km bir araç almayı düşünüyorum.chevrolenin lacetti hatchback se olanını almayı düşünüyorum metalik renk ve LPG kitiyle beraber 25000 tl ye aracın 5 yıl da garantisi var. LPG kiti taktırmak garantiyi bozmuyor dediler ve italyan brc marka tüp takılıyormuş.abs elektrikli ön camlar ve sürücü yolcu hava yastıkları klima var.dediklerine göre opelin motoru kullanılıyormuş eco tech2 motoru dediler

sizden bana bu araç hakkında bir bilgisi olan var mı aracın atıları eksileri neler yardımcı olursanız sevinirim. ya da başka araç önerileriniz varsa değerlendirebilirim

şimdiden teşekkür ederim

chevrolet lacetti hatchback aLıcaqına ustune 3-5 milyar daha koy Chevrolet Cruze aL derim... arkadasım LS modeLini aLmıs baya da hosuma gitti bende LS 1.6 AT pLus modeLini aLmayı düşünüyorum... Araba baya iyi cunku... dıs görünümü de güzeL.. iç dizayn da hosuma gitti...

http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/cruze/

teşekkür ederim cehennem zebanisi doğru çok güzel bir araç cruze ama ben o arabayı biraz zor kullanırım biraz acemiyim o arabayı park etmek zor olur :)
çok da para vermek istemiyorum bir arabaya

teşekkür ederim cehennem zebanisi doğru çok güzel bir araç cruze ama ben o arabayı biraz zor kullanırım biraz acemiyim o arabayı park etmek zor olur :)
çok da para vermek istemiyorum bir arabaya

lacetiye 25000 tl vermek yerine cruz a az bir fark verip alabilrisin her aceminin park sorunu olmuştur benimde oldu bunu ya arabayı alırken park sensörü taktırarak kolaylaştırabilir yada boş bi alanda bol bol pratik yaparak çözebilirsin büyük bi sorun degil ben illa chevrolet alıcam diosan bu arabayı al bana sorarsan bu aracın ikinci eli yok görünüşü güzel evet iç dizaynı idare eder ancak klasmanda çok daha güzel araçlar var örnek vermek gerekirse honda civic yol tutuşu ve konforu ikinci eli istedigin zaman aldıgın fiyatta nerdeyse satabilme imkanı sunmakta ekonomik yakışı sıfır alıcam demişsin bunları honda yetkili satıcısına giderek bi test sürüşü yapıp denemelisin daha sonrada chevrolette böle bi talepte bulunmalısın bana göre :blush:

lacetiye 25000 tl vermek yerine cruz a az bir fark verip alabilrisin her aceminin park sorunu olmuştur benimde oldu bunu ya arabayı alırken park sensörü taktırarak kolaylaştırabilir yada boş bi alanda bol bol pratik yaparak çözebilirsin büyük bi sorun degil ben illa chevrolet alıcam diosan bu arabayı al bana sorarsan bu aracın ikinci eli yok görünüşü güzel evet iç dizaynı idare eder ancak klasmanda çok daha güzel araçlar var örnek vermek gerekirse honda civic yol tutuşu ve konforu ikinci eli istedigin zaman aldıgın fiyatta nerdeyse satabilme imkanı sunmakta ekonomik yakışı sıfır alıcam demişsin bunları honda yetkili satıcısına giderek bi test sürüşü yapıp denemelisin daha sonrada chevrolette böle bi talepte bulunmalısın bana göre :blush:

honda forever.. bir honda kullanicisi olarak tafsiye ederim... 800.000 km ye kadar kullananlar var sorunsuz bir sekilde.. yani motoru cok iyi... ilk once hondaya bak derim.. acemi isen ikinci el ucuz birsey al... sonra 0 km bir arac dusun bence...

Güzel arabalar ama piyasası yok onuda göz önünde bulundur.

Alıp binicem diyorsan sonuna kadar al.

Satarkende ii bi parayla vereyim diyorsan Alman arabalarına bak derim.

O fiyata epey geniş bir yelpazeye sahipsin.Bana kalırsa iyice araştırmalısın.
Ayrıca GM nin avrupa pazarı için ürettiği motorlara ve Chevrolet'in yine aynı pazar için uzakdoğuda ürettirdiği araçlara çok kapılmamak lazım derim ben.
Kesinlikle o paranın karşılığını alamayacağın gibi gerçek manada bir Chevrolet sahibi olmayacaksın aslında.
Sıfır ve İkinci el o kadar çok seçeneğin var ki biraz araştır.

arkadasim Chevrolet bizde kullandik 2009 nisan ayinda bir ay felan (2006 nubira sw lpg) arac yakit tasarruf bakimindan iyiydi..ama tabi secim senin ama acemiyim diyosan bencede ikinci elden baslasan iyi olur.

selam arkadaşlar chevrolet lacetti hatcback alsam mı diye sormuştum sağ olsun arkadaşlar yorum yaptılar ben de dün gittim aracı inceledim ve aracı aldım araçta 4 teker disk frenli ve ABS var motoru opelin astra motoru ve hele dizaynı sport içi de çok geniş bagajı da hacthback olmasına rağmen baya geniş. aracı ben metalik renk ve LPG kiti (BRC marka 3yıl garanti) ile beraber aldım sürücü ve yolcu hava yastıgı var klima var.araç 5 yıl garantili ve bu yukarıda saydığım özellikler bunlar benim vazgeçilmezimdi zaten diğer özellikler aşağıdaki linkte verilmiş bir inceleyin yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum

Chevrolet Lacetti Hatchback Aile Otomobili ? Teknik Özellikleri Karşılaştırınız

Geri