chip problemi

lostatt

New member
Reaction score
0
arkadaşlar nextstar YE-5500 XCI modeli bi receveir var elimde program yükletmek istedim ama içinde chip yokmuş, chip konusunda bilgisi olan varmı nasıl bi chip takmam lazım ve fiyatları nasıl şimdiden teşekkürler. iyi çalışmalar...

arkadaşlar nextstar YE-5500 XCI modeli bi receveir var elimde program yükletmek istedim ama içinde chip yokmuş, chip konusunda bilgisi olan varmı nasıl bi chip takmam lazım ve fiyatları nasıl şimdiden teşekkürler. iyi çalışmalar...

kardeş sana tavsiyem ilk önce başka bir uyducuya gitmen ama bu işi profesyonel olarak yapan birilerine git senin cihazda yok yok bildiğim kadarıyla uydudan yazılım güncellemede mevcut cihazında.Hoş gerçi fazla birşey kalmadı uydularda astraya çevirirsen belki işine yarar.

Nextstar YE-5500 XCI Kartlı Uydu Alıcı (2 Modül Girişli)
* 4200 Kanal kapasitesi * 2 Modül Girişi * Hızlı Kanal geçişleri ve uydu tarama * Kolay kullanım ve programlama * Türkçe ve 5 seçilebilir dil * EPG * TV’de olmasa da cihazdan teletext ve altyazı desteği * Favori listesi * 3 Oyun * Otomatik kapanma için zaman ayarlayıcısı * Auto sembol ince ayar * Sinyalmetre * Auto FEC * Merkezi sistemlere uyumlu * Diseqc 1.2 Motor ile hareketli çanak kullanabilme özelliği * Pause özelliği * Xip 0 ST 5518 Chipset/ 2 MB Flash * Sharp Tuner * Kanal geçişlerini donarak karararak seçme imkanı * Yayının şifre sistemini gösterebilme özelliği * Türkiye’de kullanılan modüllere uyumlu

kardeşim teşekkür ederim bi elektronikçiye götürdüm benim makineyi fakat dışı ile içi farklıymış anlıcağın herif bize korsan makineyi kakalamış içindede herhangi bi çip yokmuş çipte eklenemezmiş. üzerinde modül var makinenin modülle atv yi yada herhangi bir başka kanalı kırma şansımız varmı.

Geri