Chkdsk sorunu

byzon864

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba,

Benim şimdiye kadar karşılaşmadığım bir sorunum var.Dün laptopta verilerinizi yedekleyin diskte hata oluştu gibisinden bir hata mesajı aldım.İnternette araştırdım ve chkdsk denetimi yapmam gerektiğini öğrendim.Dün öğlen 12de bu denetimi başlattım fakat bir türlü bitmek bilmedi.Bu sabah 9da dayanamadım ben de fişini çekip kapattım çünkü 21 saat olmuştu ve daha 4te biri bile tamamlanmamıştı.Fakat tekrar açtığımda aynı denetime tekrar başladığını gördüm.Bu denetimi nasıl iptal edebilirim bir türlü bitmek bilmiyor 3-4 gün bitmesini beklemek zorunda mıyım? :S bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımınızı bekliyorum.

Eğer denetimi yapmak istemiyorsan tarama başmadan esc bas geçer fakat önermem taraması daha iyi bir daha karşına çıkmaz

Peki sistem geri yükleme yapsam veya format atsam bu sorun çözülebilir mi bir fikrin var mı? Çünkü 3-4 gün sürecek bu denetimin tamamlanması o kadar vaktim yok.

Geri yükleme yaptım hallettim gibi 10 dkdır uyarı vermiyor eskiden 2 dk da bir veriyordu.Teşekkürler arkadaşım.

Format atsan sorun ortadan kalkarda Sistem geri yükleme mantıklı inş hata vermez.

Geri