CHP Askeri Tahrikmi Ediyor

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
CHP Askeri Tahrikmi Ediyor

Süheyl Batum'un "Meğer aslan kağıttan kaplanmış" sözleri üzerine TSK açıklama yaparak "TSK'nın siyasi tartışmaların içine çekilmesi üzücü" dedi

Geçtiğimiz hafta MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret eden Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner saat 15:00'da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüşecek..

Genelkurmay Başkanı Koşaner'in bu ziyareti, Süheyl Batum'un açıklamalarının ardından büyük önem arzediyor. Süheyl Batum'un "Meğer aslan kağıttan kaplanmış" sözleri üzerine TSK açıklama yaparak "TSK'nın siyasi tartışmaların içine çekilmesi üzücü" dedi

image.php

CHP Askeri Tahrikmi Ediyor | Haber ERK

CHP'li vekil 30 dakikada çark etti - Video

CHP'li yöneticilerin çelişkili açıklamalarına bir yenisi daha eklendi.

CHP ÇELİŞKİDE SINIR TANIMIYOR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum'un, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik sözleri Meclis koridorlarının da tartışma konusuydu.

Bir televizyon kanalının yayınına katılmak için Meclis'teki odasından yayına alanına gidenCHPGrup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Batum'un, TSK'yı eleştiren sözlerine "maksadını aşan sözler" şeklinde cevap verdi.

BATUM'A DESTEK VERDİ

Akif Hamzaçebi televizyon programında ise Batum'dan yana tavır takındı. Yayın sonrasında çok sayıda basın mensubu bu kez kameralar karşısında CHP Grup Başkan Vekili'ne, Batum'un sözlerini hatırlattı.

"BATUM'U ELEŞTİRENLER MAKSADINI AŞTI"

Hamzaçebi ilk konuşmasının üzerinden yarım saat bile geçmeden fikir değiştirdi. Genel Başkan yardımcısının sözlerine destek verdi. Batum'u eleştirenlerin sözleriyle maksatlarını aştığını söyledi.

YARIM SAATTE FİKİR DEĞİŞTİRDİ

Peki ne oldu da CHP Grup Başkan Vekili bu kadar kısa sürede karar değiştirdi? Bazı gazetecilerin iddiasına göre CHP'nin deneyimli basın danışmanı Hamzaçebi'nin ilk açıklamasından sonra devreye girdi ve durumu düzeltmeye çalıştı.

"DARBE DEVRİ KAPANDI"

Batum'un orduya yönelik sözlerinin yanlış anlaşıldığını ve darbeye davet olmadığını söyleyen Hamzaçebi "artık darbeyi unutun" dedi.

Nedense siyasileri anlamak mümkün değil bu aralar.

Bence bu partinin herhangi bir çizgisi ve ideolojisi kalmadı
Türban sorununu biz çözeriz.
Tunceli de genel af deyip İstanbul da şaşan bir genel başkan
Oy almak ve birilerine şirin gözükmek için büyük Önder Atatürk ün kurduğu partiyi bu hale getirenler utansın..

Bence bu partinin herhangi bir çizgisi ve ideolojisi kalmadı
Türban sorununu biz çözeriz.
Tunceli de genel af deyip İstanbul da şaşan bir genel başkan
Oy almak ve birilerine şirin gözükmek için büyük Önder Atatürk ün kurduğu partiyi bu hale getirenler utansın..

dahası biraderim; darbe ve çete kaos düzeni tertipleyenlere (çürüklere hitaben) her eleştirimizde, bizleri TSK ya b..k atmakla suçlayan(bu ibare onlara ait),bütün kişi ve gruplar, süheyl batumun bu ölçüsüz-seviyesiz ve hakaret dolu tsk ya yapıştırmaya çalıştığı kartondan kaplan ifadeleri karşısında ne düşünüyorlar acaba? bu lafı tsk ya nasıl yakıştırıyorlar? ordumuza b.k atmak olarak düşünmüyorlarmı çok merak ediyorum. ordumuz ABD tarafından içi boşaltılmış demekte ne demek? hadi siyasiler abd ci, bopçu falan anladıkta, tsk mız da abd tarafından mı güdülüyor ? bu iftira karşısında susan zevat ve asker yutkunmakla işi geçiştirebilirmi? chp yi postal gücüyle iktidara getirmiyorlar diye bu hakaret yapılırmı?
demekki millete yapıştırmaya çalıştıkları orduyu yıpratıyorlar ayakları kendilerine ait halde, böyle kendi suratlarına yapışıp kalıyor ..şerlerinden Allaha sığınırız vesselam..

düşünüyorumda bu parti gerçekten ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum. Seçim zaferi hedeflemediği artık kesin gibi. Ortalık biraz siyasi anlamda bulannsın aradan ben sıyrılayım diyor onuda tam anlamıyla yapamıyor. Bazen etnik ve dini tabanlara yapıcı mesajlar veriyor, ertesi gün geri adım atıyor. Bir türlü olmuyor. Nekadar miting gösteri varsa hepsinde başı çekiyor.(bazılarından dışlansada) Gel gelelim siz parti olarak ne planlıyorsunuz, vizyonunuz misyonunuz ne diye sorulduğunda. Atatürkten başlayıp 90'lara kadar anlatıyorlar. E onu biliyoruz hedefiniz ne dendiğinde ''benim adım kemal ben dersem yaparım'' deyim. Bizi derin bir dumur haline sokuyorlar. Ya bir parti ancak bukadar kendi bacağına kurşun sıkabilir. Klasik bir söz var biliyorum ama bu noktada söylemek gerekiyor.''değişmeyen tek şey değişimdir'' dünya değişiyor, Türkiye değişiyor, İnsanlar, sistem, mantalite herşey değişiyor. E sizde değişin artık eski siyaset ve eski yöntemler artık işe yaramıyor. Bunu anlamaları için daha ne lazım bilemiyorum. He biz baykalı gönderdik değiştik deniyorsa; Bende kolay gelsin derim...!

Geri