CHP lideri ayakkabılarıyla eve girince.. (CHP neden İktidar olamıyor diyen görsün)

Aktivist

Banned
Reaction score
0
CHP lideri ayakkabılarıyla eve girince..

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sarıyer'de yaptığı bir ev ziyaretinin ilginç fotoğrafları ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer'de yaptığı bir ev ziyaretinin ilginç fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflara göre CHP lideri ve yanındakiler eve ayakkabılarıyla girince ev sahibi çıplak ayaklarını halının altına gizliyor.

Ramazan'ın son günlerinde İstanbul'un Sarıyer ilçesi Maden Mahallesi'ndeki bir eve yapılan ziyaret CHP yönetiminin ayakkabılarını çıkarmadan eve girmeleri tartışmalara neden oldu.

EV ZİYARETİNE KATILANLAR

Fotoğraflarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Deniz ve hane sahibi Remzi Koç görülüyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Sarıyer İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Deniz, CHP Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'i ayakkabılarını çıkarmadan eve girdiklerini gören ev sahibi Remzi Koç'un, misafirlerine saygısızlık olmasın diye çıplak ayaklarını halının altına sokmak zorunda kalıyor.

En Son Haber

olur mu canım.bunların pkk'lı militanlarla dağda yatanı da var

TÜRK MİLLETİNİN GENLERİNE AYKIRI ZİHNİYETİN KASETLE GELMİŞ GENEL BAŞKANI

İŞTE HALKIN GERÇEK TEMSİLCİSİ VE LİDERİ

TÜRK MİLLETİNİN GENLERİNE AYKIRI ZİHNİYETİN KASETLE GELMİŞ GENEL BAŞKANI

İŞTE HALKIN GERÇEK TEMSİLCİSİ VE LİDERİ

biri saygısız biri gösteriş meraklısı eskilerin bir lafı vardır dinime küfreden müslüman olsa diye bu da o hesap :w00t:

Böyledir bunlar üstadım böyledir.. Kafasına Karaoğlan Ecevit'in şapkasını takar, milletin evine burjuva usulü dalar... Yazık Atatürk'ün kurduğu partiye yazık.... Umarım bu partiyi yönetmeyi hak eden birileri genel başkan olur...

çok boş adamlarsınız.chp li falan değilim fakat chp nin neden iktidar olamadığını millete anlatacağınıza neden hergün şehit haberleri geliyor diye niye sorgulamıyorsunuz ? ne kadar gereksiz haber varsa,konu varsa onlarla uğraşıyorsunuz işte bu yüzden türkiye nin başına gelecek herşey müstehak.çok daha önemli konular hakkında konuşmaya çekinen siz gibi insanlardan iğreniyorum,tiksiniyorum.

çok boş adamlarsınız.chp li falan değilim fakat chp nin neden iktidar olamadığını millete anlatacağınıza neden hergün şehit haberleri geliyor diye niye sorgulamıyorsunuz ? ne kadar gereksiz haber varsa,konu varsa onlarla uğraşıyorsunuz işte bu yüzden türkiye nin başına gelecek herşey müstehak.çok daha önemli konular hakkında konuşmaya çekinen siz gibi insanlardan iğreniyorum,tiksiniyorum.

Biz bunu anlatmaya çalışınca cehpli diyorlar. Birde tutturmuş bir "amigo" lafı başka birşey bilmiyor. İşi gücü gitsin nerede adı sanı duyulmadık internet gazeteleri varsa oradan chpyle ilgili haber toplasın. Beyin işlemiyor artık. Fazla karbonhidrat tüketmekten odaklanamıyorlar.

bknz: karbonhidrat içeren ve en çok tüketilen besin kaynağı MAKARNA.

αqqα уєкяυ;1970084639' Alıntı:
Bırak laf salatasını. Burda gelip ele aldığın konuya bak allah aşkına. Hiç mi utanma hiç mi vicdan yok sizde ?

senin oy verdiğin parti yüzünden hergün yarım düzüne şehit toprağa veriyorz. Sızlamıyor mu yüreğin. Yav tövbe yarabbim. Yemin ediyorum sen insan olamazsın. Git araştır araştır daha ne haber var chp ile ilgili. ondan sonra gel burda kendi kendine göğsünü ger anlat.. Ama sakın akpnin yaptıklarını pardon yapmadıklarını sorgulama.

akp içişleri bakanı değilmiydi vatandaşa takla at diyen.
halkın partisi halka taklada attırır.canında alır malınıda alır oyunuda alır. :thumbup1::thumbup1:

Geri