Chp Tuncelİde Yuhalandi

eiffel

Forumun Kulesi
Reaction score
0
Her insan büyük bir alemdir.İnsan düşünceden ibare
Baykal, Tunceli mitinginde 500 kişiye konuştu, protesto edildi

Baykal, Tunceli mitinginde 500 kişiye konuştu, protesto edildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal partisince düzenlenen mitinge katılmak için geldiği Tunceli'de protesto edildi.

Deniz Baykal partisince düzenlenen mitinge katılmak için geldiği Tunceli'de yine Ak Parti'ye yüklendi.
6glf3if.jpg

Baykal'ın konuşması esnasında miting alanına girmeye çalışan bir grup Baykal'ı protesto etti.

37 kişinin hayatını kaybettiği Sivas olaylarının sorumlusunun Baykal olduğunu iddia eden grup, alkış ve sloganlarla Baykal'ı protesto etti.

"Sivas'ta yananların hesabını ver. Sana buradan tek bir oy gelmeyecek. Sen iktidardın Sivas'taki sanatçıların hesabını ver" şeklinde slogan atan grup mitingin bitmesinin ardından olaysız dağıldı.

Miting esnasında Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP)d esteklediği bağımsız aday seçim aracının miting alanın etrafında turlaması dikkatlerden kaçmadı.

İktidar partisinin halka yiyecek, içecek, kömür ve altın dağıttığını ileri süren Baykal, "Verdikleri her şeyi alın afiyetle yiyin. Bunun günahı yoktur. Ama sakın oyunuzu vermeyin işte bu günahtır" dedi.

Tunceli'de partilileri tarafından karşılanan Baykal, Kışla meydanındaki miting alanında halka hitap etti. Baykal, Tuncelilere terörü bitirecekleri, üniversite ve Pertek ilçesine köprü yapımı vaatlerinde bulundu.

Konuşmasında daha çok AK Parti'ye yüklenen Baykal, iktidar partisinin oy alabilmek için vatandaşlara yiyecek içecek ve kömür dağıttığını ileri sürdü.

Baykal, konuşmasını şöyle devam ettirdi: "Sizi verilen her şeyi alın. Verdikleri ananızın ak sütü gibi helaldir. Son zamanlarda altın dağıtma modası çıktı. İktidar partisinin adamları vatandaşın kapısını çalıp 'Sizin oğlunuzun sünnetine gelememiştik takısını yeni getirdik' deyip oy arıyorlar. Sizlere verilen pirinci bulguru alın çorba, pilav yapıp çocuklarınızla afiyetle yiyin, bunlar helaldir sizin hakkınızdır. Hiçbir günahı yoktur. Ama sakın ha bize yiyecek içecek dağıttılar diye oylarınız vermeyin işte bu günahtır."

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı mitingde yarım saat konuşan Baykal daha sonra karayoluyla Pertek ilçesine geçti.

Kaynak

bende o kadar palavra sıksam kimse benide sevmez hahahahahahhh..

Kedıdır o mıtıng aracının orda dolasan kedı :durdurun
Yada akp aracının yanıyla karıstırmıs olmasınlar bunlar dtplıyı.

Baykal acaba bagırmısmı ananızıda alın gıdın dıye protestoya karsı aklıma burası takıldı benımde :D

Hıı yiycek icecek komure gelınce dogrudur dagıtmıstır erdogan :durdurun ileri surmek degıl gercektır bu.Guzel bı yardımlasma var akpde bu acıdan kımın oglu sunnet olmus kımınkı askere gıdıyor, kımın paraya ıhtıyacı vardır vs vs

Leke' Alıntı:
Sivas olaylarının sorumlusu ne alaka çözemedim ?

sivas katliamı gerçekleştiğinde CHP koalisyon ortağıydı ve engellemek için veya yapanların cezasını vermek için hiçbirşey yapmadı.

'dinime söven müslüman olsa...' sözü tabiri caizse cuk oturdu bu konuyo.kalkmış günahtan, sevaptan bahsediyo.nasıl rahatsız olmadan konuşuyo gerçekten aklım almıyo ya...

scorpion81' Alıntı:
sivas katliamı gerçekleştiğinde CHP koalisyon ortağıydı ve engellemek için veya yapanların cezasını vermek için hiçbirşey yapmadı.

Ben Sivas'ta askerliğimi yaptım anlatılanlarla yaşanılanlar çok farklı .
Öfkeli halk dışarda tüm cübbeliler bekliyorlar kapıda .
Otelin içinde olanlarsa dahada bir başka .
Halkın galayana gelip böyle şeyler yapması tabiki tartışmasız yanlış birşey ama sorumlusu bir parti lideri değil .

o sıcakta bu adam için evden iyikide çıkmadım.

uyKuCuPianisT' Alıntı:
o sıcakta bu adam için evden iyikide çıkmadım.

kardeş tuncelili misin ben de tunceliliyim. ben de gitmedim değmez böyle adamlara:clap

Leke' Alıntı:
Ben Sivas'ta askerliğimi yaptım anlatılanlarla yaşanılanlar çok farklı .
Öfkeli halk dışarda tüm cübbeliler bekliyorlar kapıda .
Otelin içinde olanlarsa dahada bir başka .
Halkın galayana gelip böyle şeyler yapması tabiki tartışmasız yanlış birşey ama sorumlusu bir parti lideri değil .

haklısın arkadaş birileri bir oyunlar çeviriyor biz izliyoruz o olaylarda bütün partilerin hatta darbecilerin bile payı var cünkü bu ülkeyi bu hale getirenler 1980 darbecileri ve onların şimdi de var olan uzantılarıdır bence... ama sen tepkinin nedenini sormustun ben de tunceli bir zamanlar CHP nin kalesiydi ama simdiki CHP politikası ve deniz baykal sonucu kimse burada CHP ye oy yok artık manasında cevaplamıştım

Chp Son Zamanlarda Bİraz MİllİyetÇİ Tavir Sergİledİ Dİye Tuncelİler Tepkİ GÖstermİŞlerdİr.

BÖlÜcÜler Gelse İnanin Dolar TaŞardi Meydan

Chp Son Zamanlarda Bİraz MİllİyetÇİ Tavir Sergİledİ Dİye Tuncelİler Tepkİ GÖstermİŞlerdİr.

baykal başbakanlık yapamaz öyle bi kabiliyeti olduğunu zannetmiyorum çünkü o ehli keyiftir

zaten oylarda chp yi desteklemez bu pek açık

mistan' Alıntı:

asıl bölücüler senin zihniyetinde olan insanlardır bu ülkenin gerçekleri vardır tuncelilerin hiçbir zaman bölücülükle alakası olmamıştır ben kendi adıma bu türkiyede yaşamaktan memnunum ama bu ülkede kürtlerin ikinci sınıf insan muamelesi gördüğünü kabul etmekle başlayabilirsiniz tabi demokrasiye inanıyorsanız bu ülkeyi düşmandan kurtuluş savasında türklerle kürtler ve diğer türkiyeye bağlı insanlar beraber kurtardı bu ülkede türkler her türlü kültürel hakka sahipken diğer milletler özellikle de kürtler ve aleviler kültürlerini istediği gibi yasayamıyorlar.

sen önce zihniyetini kontrol et sonra başkaları hakkında yargıda bulunma.eleştirebilirsin ama yargılayamazsın.senin suan yaptıgın gibi yargıda bulunana insanlar
12 eylül 1980 den sonra nice güzel insanı yok etti.bu ülkede bölücü varsa o da senin zihniyetinde olan ve buna devam edenlerdir.

yanLış anLaşıLmasın sözüm chp ye değiL ama
500 kişi baykaL için çok biLe...

tuncelini dtp li oldugunu herkes bilir chpnin siyasi görüşü pek uyuşmaz o partiyle

tayyip gelseydi bagarlarina basarlardi nede olsa ikiside aynı telden çalıyor(bknz:sayın öcalan,askerlik yangelip yatma yeri degildir vs vs...)

Baykal'a Tunceli'de soğuk duş
13 Temmuz 2007 Cuma 17:11
Baykal'a protesto şoku. Meydana gelen bir grup Baykal'ı böyle protesto etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal partisince düzenlenen mitinge katılmak için geldiği Tunceli'de protesto edildi.

Baykal'ın konuşması esnasında miting alanına girmeye çalışan bir grup Baykal'ı protesto etti.

37 kişinin hayatını kaybettiği Sivas olaylarının sorumlusunun Baykal olduğunu iddia eden grup, alkış ve sloganlarla Baykal'ı protesto etti.

"Sivas'ta yananların hesabını ver. Sana buradan tek bir oy gelmeyecek. Sen iktidardın Sivas'taki sanatçıların hesabını ver" şeklinde slogan atan grup mitingin bitmesinin ardından olaysız dağıldı.

miting meydanlarında yuhalanan bir partiden ne beklenebilir.CHP nın Türkiye'yi hiçbir zaman kucaklayamayacağı açık ve net.zaten doğuda miting yapmaya cesaretleri yok..neden işte tunceli mitingi..tuncelide halkın dediği neydi CHP ye biliyomusunuz..
SOL MİLLİYETÇİLERİ...bu laf üzerine düşünmek lazım...:saskin

Bu Ulkede Baykal Gibi Adamlar Olmasaydi Zaten Turkiye Bu Durumda Olmaz Uzaya Cikiyor Olurduk

Ben orayı CHP nin kalesi olarak biliyordum ama durum farklıymış. Baykalın mitingine 100 kişil dinliyodu. 25 dak. konuştu zaten.. Bir parti için çok berbat bi seçim mitingiydi

üç beş kişinin yuhalaması çok da kayda değer bişe olmasa gerek
CHP nin gücünü 23 Temmuzda göreceğiz merak etmeyin

mistan' Alıntı:

Sizin kafanız bu işte mitinglerinize gelen Cumhuriyetçi Vatan sever gelmeyenler gerici ve Vatan haini..Faydanız yok zararınız bari olmasın..

Geri