CHP ye Büyük Katılım

gugukcuk

New member
Reaction score
0
Gerçeklik yalnızca bir ilizyondur,yalnız inatla is

Genel Başkanımız, bazı AKP’liler dahil, değişik siyasi partilerden 3 bin kişinin üye olmak için başvurduğu CHP’ye katılım töreninde, “Elbette fezlekeden kahraman çıkmaz, fezlekeden çıksa, çıksa demokrasi adına yüzkızartıcı tablo, parlamenter sistem adına utanç çıkar” dedi.

-“Bu konuda en utanç verici açıklama Başbakan’dan geldi. Sayın Başbakan Fezleke hazırlanmasıyla ilgili olarak, ‘Olması gereken oldu’ dedi. Bu ne demektir biliyor musunuz? Bu, Oh olsun demektir”

-“Sayın Başbakan bu yaklaşımıyla zaten temiz olmayan demokratik siciline kara bir leke daha eklemiştir. Ardından, konuyu hafife aldırmak, küçümsetmek için benim fezlekemle, kendi fezlekesini bir tutmaya kalkışmıştır. Senin fezlekende Zimmet, Kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, Resmi evrak ve kayıtlarda sahtecilik, Cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak suçları var. Sen, bu adi suçlarla, bir Ana muhalefet partisi Genel Başkanı’nın fikir ve ifadelerinden dolayı, hapse atılmaya çalışılmasını nasıl aynı kefeye koyarsın. Sen, milletin izanıyla, irfanıyla dalga mı geçiyorsun?

-“AKP’nin, AKP’nin savcılarının hazırlattığı fezlekeye karşı çıkmak, Özgürlükleri, Hukuk devletini, Yüce Meclisi, Millet iradesini, demokrasiyi ve halkı savunmaktır”

-“Benim için hazırlanan fezlekeyle topluma verilmek istenen mesaj, ‘Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanını bile, fikrini ifade ettiği için hapse atarız. En iyisi kesin sesinizi, gıkınızı çıkarmayın. Oturun oturduğunuz yerde” mesajıdır. Ama biz susmayacağız”

kaynak ve facebook : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.277887888938464.67414.122106164516638&type=1

Sessiz,pasif,ne yaptığını bilmeyen,AKP çizgisinde ilerleyen bir CHP görmek istemiyorum.Artık yeni bir Ulusalcı,Devrimci,Atatürkçü,Milliyetçi,Halkını Düşünen,Anti-Emperyalist,Sorosçuların barınmadığı,Yenilikçi bir parti nin kurulması gereklidir.Atatürk'ün partisi artık CHP olamaz.

Geri