fare_07
**forum haşeresi**
(Daum bir yandan bavulunu toplamakta bir yandan da sinirle telefonla konuşmaktadır) -Ohh şayzeee… Ne demek München bilet yok… Gidiş dönüş bilet var zaten bizim. Sen gidiş dönüşü iptal ediyorgen. Sadece gidiş yapıyorgen , guten morgen…(Yenge gelir diğer odadan) -Darling. Bu sarı lacivert atkılar ne olacak? -Yanımıza alalım. Sarıları solarsa mavi beyaz olur. Schalke 04 te lazım olacak bize… Ha ne diyecektim… Kulüpten arayıp teşekkür eden oldu mu? -Evet aradılar…-Biliyordum , Fenerbahçe vefalı kulüptür biliyordum…-Fenerbahçeden aramadılar. Galatasaray’dan arayıp teşekkür ettiler. -Ohhh şayze… Gömleğimi de bulamıyorum…Ahh şu futbolcular…-Sevgilim sen de iyi alıştın. Her şeyin kabahatlisi onlar oluyor nedense… -Tabi onlar oluyor. Ben mi koşucam onlar yerine? Üstelik neden hep ben eleştiriliyorum bu memlekette anlamıyorum. İki büyük takımı şampiyon yapmadım mı? -Üç diyecektin …-Haa evet bir de Galatasaray var. Neyse seninle konuşarak vakit geçiremem aşkim… Haydi abbas vakit tamam… -Ben şu telefona bakayım… -Basın ararsa duşa girdi de… Ben inandırıcı olsun diye telefona işerim…-Liebe… Seni Zafer Biryol arıyor…-Kim Zafer biryol? -Geçen sene Konyasporda gol kralıymış… Fener transfer edince Yedek kulübesinin kralı olmuş…-Zafer Biryol … Zafer Biryol… Valla hatırlamadım. Sen en iyisi Zafer Biryol’a Herr daum yola gidiyor de… -Dedim zaten…-Ne dedi… -Gidişi olsun da dönüşü olmasın dedi… Yedek kulübesinde oturmaya sinirlenmiş her halde? -Ne varmış o kulübede… Ben de her maç orada oturmadım mı? -Neyse güzel anılarla ayrılalım Türkiye’den… -Hayır İstiklal marşını öğrenmiştim…Bir iki tane de Müslüm baba’dan şarkı öğrenseydim tam bir Türk olacaktım ona üzülüyorum.-Yönetim seni gözden çıkarmış belli…-Nankörler… Miki filmi seyredip gelirler ama “kadın burada ne diyor herr daum”. “Bize bi tercüme et herr daum” diye… Anelkanın şeyi kadar taş düşsün başlarına.-Neyi? -Ayakkabısı… -Avrupada başarılı olamazsın diye korkuyorlar darling. Takma kafana… -Şimdi işin yoksa git Moritanya milli takımının başına. Onların marşını ezberle…-Hadi komşulara veda edelim Cristoff... -Şimdi İran ve Irak’a gidemem…-Hayır öyle değil. Kapı komşularına veda edip gidelim.-Ben Aziz başkanla görüşmeden bir yere gitmem. -Aziz başkan mı? Haberin yok galiba. Denizli stadında taş kesince Pamukkale harabelerine heykel olarak dikmişler onu.
Gani Müjde
Gani Müjde