Chrome Youtube sorunu

ilker_1907

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

uzun süredir chrome kullanırken youtube da problem yaşıyorum çokça da araştırdım ancak bir sonuca ulaşamadım chrome kullanırken youtube a girebiliyorum ancak video izleyemiyorum bir hata oluştu daha sonra deneyiniz diye bir yazı çıkıyor video ekranında. Her yolu denedim yeni flash indiriyorum kuruyorum kurulduktan sonra ilk videoyu açıyor 2. de yine aynı şey oluyor, çerezleri temizliyorum yine ilk videoyu açıyor 2. yi açmıyor, çerezleri temizleyip hesabımla giriş yaparsam ilk videoyu da açmıyor.

iki flash eklentisi olabilir birini etkisizleştir dediler onu da denedim bir faydası olmadı sizin öneriniz var mı ?

tarayıcını silip tekrar yüklermisin birde mutlaka tarayıcı güncellemeleri kontrol et...

chrome da güncelleme kontrol ettiğimde chrome güncel diyor,ama silip tekrar yüklemeyi denemedim bir de onu deniyeyim,sonucu yazarım tekrar

chrome u kaldırıp tekrar yükledim bu sefer ilk videoyu bile açmadı, ben kafayı yiycem sanırım. bunun hiç bir mantıklı açıklamasını bulamıyorum.

Bu arada şöyle bir şey denedim İe de youtube a hesabımla giriş yaptığımda orada da açmıyor. Sonra chrome da youtube hesabından çıkış yaptım 2 video oynattı şimdi yine oynatmıyor

Hesabımla giriş yapmadan çerezleri sildim tekrar denedim sanırım sınır 5 video 5.den sonra aynı hatayı vermeye başladı. Hesabımla giriş yaptığımda çerezler silinmiş dahi olsa 1 video bile oynatmıyor.

Geri