cid virüs bulaştı yardım

Reaction score
0
nette gezinirken cid virüsü bulaşıo sinir bozucu reklam virüsü sanırım ama son yüklediğim programı sildim hala devam etmekte ne gibi önlem alabilirim

Evet sinir edici bişey ben bilgisayar kullanmaya başladığımdan beri bu bende de var yardımları bekliyoruz.

spyware doctor kullanırsanız işinizi görebilir

ewet sinir bozucu benim pc de bulaşmıştı ne zaman pc açayım internet explorerı tıklar tıklamaz reklam siteleri karşımda inşallah düzeltirsin kolay gelsin :victory

Öncelikle virüsü silmeye çalışın ve ardından sistem geri yükleme ile pc yi geri bir zamana alınnn

explorer eklentisi olarak kendini yüklediyse silmesi zor.kolay gelsin
program ekle kaldırdan bi bak derim.msn sponsoru cid die bişi vaardı yanlış hatırlamıyosam.onu kaldır gitsin

Pff O Virüs DeğiL Msn PLUS Program Ekle/Kaldırdan bak Sonunda CİD yazıyor Plus kaldır sorun çözülür :)

sorunum coktan ortadan kalktı hepiniz dedikelrini uyguladım ama sonuç alamadım en son formatladım

YA CİD NE Biliyormusunuz MSN PLUS DENETİM MASASINDAN BAKIN PLUS UN YANINDA CİD YAZIYOR SADECE REKLAM BOTU ZARARSIZ

arkadaşım benimkinede dün bulaştı hemen ad aware 2008 i indir ve bilgiçi tarat kendisi kayboluyo

zararsız ve reklam olduğunu biliyorumm ama insanın siniri bozuoo da ben sorunu cözdümm formatladım gerek kalmadıı

virüs değil msn plus denetim masasından msn plusu kaldırısan geçer zaten yanında yazıyor CİD diye

antivirüs işe yaramıyomu
smile.gif

virüs değil msn plus denetim masasından msn plusu kaldırısan geçer zaten yanında yazıyor CİD diye

ya kardeş kusura bakma ama ne alakası var pluslaa ozaman her plus kullananda olsunn
cid virüstür reklam virüsü heç bi program çözmedi denemediğim hiç bşey kalmadı ama olmadı tabiki bir yolu vardır ama ben bulamadım ayrıca bu virüs plustada vardır sadece onda var die onu plusa özel kılmaz ayrıca ben hayatımda msn plus yüklemedim zararlı çünkü ıp yi cabuk verio

çünkü bu tür virüsler genelde son yüklediğimiz programlarla gelir bende son yüklediğim programı buylamadım ve format attım sorun çözüldüü

ya kardeş kusura bakma ama ne alakası var pluslaa ozaman her plus kullananda olsunn
cid virüstür reklam virüsü heç bi program çözmedi denemediğim hiç bşey kalmadı ama olmadı tabiki bir yolu vardır ama ben bulamadım ayrıca bu virüs plustada vardır sadece onda var die onu plusa özel kılmaz ayrıca ben hayatımda msn plus yüklemedim zararlı çünkü ıp yi cabuk verio

çünkü bu tür virüsler genelde son yüklediğimiz programlarla gelir bende son yüklediğim programı buylamadım ve format attım sorun çözüldüü

Denetim Masasından Bak Plus Yükleyip CİD diye birşey geliyor reklam botu????????

Geri