Cimbom'a BM'den Destek Geldi

bim_28

Altın Üye
Reaction score
0
En sonunda zor durumda olan Galatasaray'a BM'den destek sözü geldi :clap:

gs.jpg

şaka bir yana bir türk futbol takımının bu hale gelmesi beni hem üzüyor hem düşündürüyor

bs2612.jpg

Galatasaray’a büyük tehdit

Galatasaray, 31 Aralık’a kadar, kaybettiği davalar nedeniyle FIFA’ya 2 milyon dolar yatırmazsa, puanının silinmesi gündeme gelecek
26.12.2005

Ayrıntı:

Sphear, Horvath, Victoria ve Felipe
Sphear, Horvath, Victoria ve Felipe davaları sonucunda bu oyunculara 2 milyon doların üzerinde tazminat vermeye mahkum edilen Galatasaray’ın, FIFA’ya 31 Aralık’a kadar ödeme yapması gerekiyor. Şu anda maddi kriz içinde olan Cim Bom’un parayı yatırmaması halinde, şok bir yaptırımla karşılaşacağı ortaya çıktı. FIFA parayı alamaması halinde Türkiye Futbol Federasyonu’na bir yazı yollayarak, Galatasaray’a ‘Puan silme’ cezası verilmesini talep edecek. Bu durumda da lider Fenerbahçe ile aradaki 4 puanlık fark daha da büyüyecek.

‘Kulübün kasasında 1 lira bile yok’Adının açıklanmasını istemeyen bir yönetici konuyla ilgili olarak, “Kulübün kasasında bir lira bile yok. Riva projesine ‘hayır’ diyenler büyük bir vebalin altına girmiştir” dedi. Ayrıca 31 Aralık’a kadar yapılması gereken tek ödeme de bu değil. Futbolcular halen para beklerken, bankalara 31 Aralık 2005 tarihine kadar ödenmesi gereken toplam miktar inanılır gibi değil: Tam 62 milyon dolar. 1 Ocak 2006 tarihiyle birlikte yürürlüğe girecek olan yeni bankalar kanunuyla birlikte, artık bu borçların ötelenmesinin de söz konusu olmadığı belirtildi.

Haklısın aslında Galatasayar elindeki fırsatları değerlendiremedi.
O UEFA kupasını Fenerbahçe almış olsaydı Real Madrid'den daha zengin olurdu :eek:

galatasraylı biriyim ama resim komik yazı ise içler acısı demekten bşka yapacak bişey bulamıyorum.ne deyim paylaşım için saol

çok güzel..

Arkadaşlar ben bir fenerliyim ama olanlardan gerçekten üzüntü duyuyorum keşke cimbomda avrupadaki başarılarına devam edebilseydi hiç olmazsa türk futbolu bu kötü seviyada olmazdı.
bizdede bi real madrid,milan,juve olsaydı onların seviyelerine çıkmak için uğraşılır ve daha kaliteli bi ligimiz olurdu

iste her basarının bir bedeli oldugundan galatasaray da bu nu ödüyor.............

Serseri1973' Alıntı:
Arkadaşlar ben bir fenerliyim ama olanlardan gerçekten üzüntü duyuyorum keşke cimbomda avrupadaki başarılarına devam edebilseydi hiç olmazsa türk futbolu bu kötü seviyada olmazdı.
bizdede bi real madrid,milan,juve olsaydı onların seviyelerine çıkmak için uğraşılır ve daha kaliteli bi ligimiz olurdu
Yemin ediyorum ağlamak geldi içimden bunları duyunca :( sen ne biçim fenerlisin kardeşim :) :clap:

Anti' Alıntı:
Yemin ediyorum ağlamak geldi içimden bunları duyunca :( sen ne biçim fenerlisin kardeşim :) :clap:

aynen benimde.onlar uefa ,süper kupa peşinde koşarlarken onları tüm türklür gibi destekleyen fenerbahçe taraftarı bu desteği biz(fb) avrupadayken görememiş ve dahada çok destek yerine köstek almışızdır.bundan sonrada onların yeniden böyle bi başarısını istemem

yine diyorum yine diyorum . fenerin hep parası vardı ama adamlar 6 yabancıyla sahaya çıkacak kadar , maçtan çekilecek kadar yerlerde sürünüyordu . GALATASARAY ise fenerin görmediği ve çok çok uzun seneler görmeyeceği UEFA Kupasını ve SÜPER Kupayı alarak büyük bir başarıya imza attı

Kardeşim cimboma laf yetiştiricenize kendi başarılarınıza bakın cimcomumun parası olmasa bile haysiyeti, şerefi, namı yeter!!!

Uzunefe' Alıntı:
yine diyorum yine diyorum . fenerin hep parası vardı ama adamlar 6 yabancıyla sahaya çıkacak kadar , maçtan çekilecek kadar yerlerde sürünüyordu . GALATASARAY ise fenerin görmediği ve çok çok uzun seneler görmeyeceği UEFA Kupasını ve SÜPER Kupayı alarak büyük bir başarıya imza attı

1 bu kadar fanatık yaklasma
2 floryayı satıyormussunuz talıbiz

Geri