cin lerle irtibata geçenler

xY_sCoRpIoN

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim merak ettiğim bi konu var gerçektende cinlerle irtibata geçmek mümkünmüdür bilgisi olan benimlede paylaşabilirmi eğer oluyosa nasıl oluyo bakarsanız sevinirim

tşkler:D

sacmalık bence bana inandırıcı gelmıyor böyle şeyler:mad:

Bu mümkün.Bende Kenzül Havas diye bir kitap var.Kitabı duymuşsundur.Kitabın içinde yazıyor.Dualar falan var.Ama çok tehlikeli işler iyice öğrenmeden cin falan çağırma başına dert açarsın

Arkadaşlar şimdiye kadarki duyduğunuz her doğa üstü varlıkla karşılaşmak mümkün.Bu sonuçta ALLah'ın takdiri.Bİde inanmayanlar için söylüyorum ve ben bunu kur'an dada gördüm Cinler veya herhangi bir doğa üstü varlığa inanmamak hem sakıncalı hemde günah.Çünkü onlarıda Allah yaratmış.Eğer inanmazsak bi nevi inkar etmiş oluruz.Bana sorarsan arkadaşım cin görmek istemezsin.Ben artvinliyim.Orada oturduğum yıllarda bu gibi olaylarla çok karşılaştım.Aranızdaki arkadaşlar inanmayabilir ama cin evliya vs. doğa üstü varlıkların çoğunu gördüm ve Allah göstermesin diyorum kimseye çünkü görmeyi hiiç ismetezsiniz.Bu arada sana küçük bir tiyo ben cin gören bi insan olarak cinler el boyutunda oluyorlar.En uzunları dirseğine kadar gelir.Tipleri aynı insan fakat boyları ufacık ve gülerken surat ifadeleri çok sinsi.Çoğu insan cini böle siyah çarşaflı suratı buruş buruş bööö diye bağıran varlıklar sanıyor ama gerçekler benim anlattığım gibi teşekkür ederim..

abi wala bende inanıyom hatta işe girmee başlim diyodum ama bazı şeler duydum bidahada karışmam

Aman dostum sen sen ol bu konulardan uzak dur.İnan ama bu konulardan uzak dur.

XY_SCORPION' Alıntı:
abi wala bende inanıyom hatta işe girmee başlim diyodum ama bazı şeler duydum bidahada karışmam

Sara ve akıl hastalarının çoğu zamanında bu tip işlerle uğraşmış insanlar kardeşim..!

Aman akıllı olasın..! Bu tip varlıklarla irtibata geçen insanların fiziki ve manevi olarak çok güçlü olmaları gerekir ayrıca..! Cinler; kendileri ile irtiabatta olan insanların arasından kendilerine eş seçmeye bayılırlar..! Eğer erkek isen sana mükemmel güzellikte, seksi vs. şekillerde görünebilir kendine aşık edebilir ve sen o an onu aklından geçirdiğin anda işin biter..! İşte burası çok tehlikeli kısmı kardeşim..!

Lütfen bunları hemen saçmalık falan filan diye zıplamasın kimse..! Keyfimi bozup kimseyi rencide etmek istemiyorum..! İnanan inansın inanmayanıda zorla inandırcak halimiz yok yorum yapmasın yeter..!

Herkese iyi forumlar..! Saygılar..!

"İnancın Gölgesinde 1" M.Fethullah Gülen
Tavsiye ederim orda cinlerle irtibat kurmanın lüzumsuz ve tehlikeli bir iş olduğu anlatılıyor. Ayrıca sara hastalığı şizofreni gibi bazı hastalıkların cinler tarafından kaynaklanabileceği anlatılıyor. Ayrıca cinlerin musallat olmuş olabileceği bazı kişilerden bahsediliyor. Doğa üstü varlıklardan da (ruh melek cin şeytan vs.) bahsediliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

evt bu gercek cunku kendımden bılıyorrum ama sana bır yavsıye bu konularla fazla uğrasma tşkl:D

Looo artvin ' li..

Yav cinlere inanırsanda nerden bulacan cini ki irttibata geçesin...

Çizmedin ki Kesesin ... :) zuahahahah

nozz' Alıntı:
"İnancın Gölgesinde 1" M.Fethullah Gülen
Tavsiye ederim orda cinlerle irtibat kurmanın lüzumsuz ve tehlikeli bir iş olduğu anlatılıyor. Ayrıca sara hastalığı şizofreni gibi bazı hastalıkların cinler tarafından kaynaklanabileceği anlatılıyor. Ayrıca cinlerin musallat olmuş olabileceği bazı kişilerden bahsediliyor. Doğa üstü varlıklardan da (ruh melek cin şeytan vs.) bahsediliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

kardeş sana katılıyorum a kitapta gayet güzel açıklanmış. bencede fazla kurcalamamak lazım musallat olan bir kişiyle aynı evde 6 kaldım. bana hayatı zehir etti. neredeyse her gece adama uğrarlardı adam kalkıp bağırır ve odada manyak manyak hareketler yapmaya başlardı. biraz tehlikeli oanları var. ama imanlıları ilede görme olarak değilde farklı şekillerde aynı ortamda bulunduk. insan ne olursa olsun ürperiyor.

böyle bişey mümkündür. tanıdığım 3 kişi vardı bunlardan 1 . i bu işleri bıraktı , diğerinden haber alamadım uzun yıllardır . ama öbürüyle hala irtibat halindeyim...

yuce allah cc. kuranı kerimde onların varlığını bize soyluyor, ama iletişime geçenler konusu hakkında inandırıcı hikayeler işittim.

kardeş bunlar gerçek bunlara inan ama fazla kurcalama yoksa seni kaybederiz şaka değil gerçek bu işlerle fazla uğraşma

irtibata geçilir.. fakat, 3 harli çarpması diye birşey yoktur.. siz korkudan egilir büzülürsünüz.. unutmayınız ki... durdur yere kimse kimseye çatmaz... insana kötülükte eden gene insan.. büyü olmadan insanlar ile 3 harfliler nie böle çarpma mevzuu olsun ki.. kuran-ı kerimde bas bas yazıyor.. en akıllı varlık insan, Allah (c.c)'in yarattıgı. O bakımdan insanlardan aldıklarını yine insana satarlarmış o 3 harfliler...

sen irtibata geçemezsin ama onlar seninle geçebilir...bayanlara bişey yapmazlar sadece olup biteni anlatırlar ve dinlemesini isterler dinlemezlerse eziyet ederler,bay larıda kötü yola sürüklerler hırsızlık cinayet vs..bu gerçek bişi ama uzak durmanızı tavsiye ederim.sonra işin içinden çıkılmaz bi hale gelip kafayı yiyorsun...!

kafayı yemek mi keşke görüpte yeseydim..

selam arkadaslar.Butun yazılanları okudumda yani burda yazdiginiz seylerin cogu sacmalık.Amenna bende inaniyorum cinlere ama irtibata gecmek yok bayanlara dokunmazlarmıs yok sole yok bole.Bunlar sacmalık.Bunlarin boyle oldugunu ispatlayamazsiniz.Nasıl geciliyomus irtibata yada cin ruh nasıl cagiriliyomus.Bİlen bulan arastiran varsa solesin bana.Geceyim bende irtibata.Eger gercekten bu işin nasıl yapıldıgını bilen varsa solesin bende yapıyım bu işi.

Geri