volkan38
New member
- Reaction score
- 0
arkadaslar bu benim köylü bi adam taniroyrum, adi ömer,
bel agrilari vardi, ve memleketi kayseri, (bende kayseriliyiim) gidince
bi hoca/üfürükcü tam bilmiyorum ona gitmis
okuyup üfürsün belini iyi etsin diye, sonra
adam iyi olmus ve bi diyalog gecmis cinci hocayla, ömet amcam cinlere inanmadigini söyleyince , hoca kizmis ve onun basina cinleri musallat ede3cegini sölyemis, ömer amcam dalga gecmis yine,
sonra gitmis
olan bu olaydan sonra oldu
adam hic uyuyamiyodu, yaninda kuran okunurken adama sanki dayak atiyolar gibi olumus, adam yerinde duramiyodu, kuran okuyan a geliyomus o kafir 3 harfliler , yani kuran okunmasini istemiyomus,
adama daha cok eziyet ediyolarmis,
sonra adam bu sene tr ye gitti, baka bi cinci hocaya ve okutup üfürttürdü, ve adamdan 100 e yakin cin cikarilmis,
adam yani 4 kisi tutmus, yoksa adami yenemiyolarmis ,
beni cok etkiledi bu olay, cünkü
inaniyorum cinlere
benim dogudum zaman, hastanede de annem uyuyarken , tokat vurmus birisi , ve annam cin oldugunu düsünüyo, yani sonsuz inaniyorum ben..
............
siz ne dersiniz dediklerim hepsi bence gercek yani, uydurma yok, ben gördüm adami yani
bel agrilari vardi, ve memleketi kayseri, (bende kayseriliyiim) gidince
bi hoca/üfürükcü tam bilmiyorum ona gitmis
okuyup üfürsün belini iyi etsin diye, sonra
adam iyi olmus ve bi diyalog gecmis cinci hocayla, ömet amcam cinlere inanmadigini söyleyince , hoca kizmis ve onun basina cinleri musallat ede3cegini sölyemis, ömer amcam dalga gecmis yine,
sonra gitmis
olan bu olaydan sonra oldu
adam hic uyuyamiyodu, yaninda kuran okunurken adama sanki dayak atiyolar gibi olumus, adam yerinde duramiyodu, kuran okuyan a geliyomus o kafir 3 harfliler , yani kuran okunmasini istemiyomus,
adama daha cok eziyet ediyolarmis,
sonra adam bu sene tr ye gitti, baka bi cinci hocaya ve okutup üfürttürdü, ve adamdan 100 e yakin cin cikarilmis,
adam yani 4 kisi tutmus, yoksa adami yenemiyolarmis ,
beni cok etkiledi bu olay, cünkü
inaniyorum cinlere
benim dogudum zaman, hastanede de annem uyuyarken , tokat vurmus birisi , ve annam cin oldugunu düsünüyo, yani sonsuz inaniyorum ben..
............
siz ne dersiniz dediklerim hepsi bence gercek yani, uydurma yok, ben gördüm adami yani