cmnews haber scipti

hgirua

New member
Reaction score
0
merhabalar arkadaşlar konyahaber.com ve bir çok haber sitesinin kullandığı cmnews haber scirpti mevcutmu acaba :(

Not : internethaber.com inceldim ama cmnews değil.

saygılarımla herkese iyi çalışmalar

dunyabulteni.net ama sunucuyu değiştirmişer sanırım ulaşamıyorum su anda :) ulaşmamız fazla uzun surmez

Devil Zahmet Olmazsa Be Kardeşim.. Sağlam Bi Tane Bulamadık.. Ya Sunucu Sorunu Ya Ufak Tefek Derken Büyüyen Ve Çoğalan Sorunlar.. :)

evet bende bunu kasdetiyorum. umarım kısa zamaniçerisinde paylaşıma sunarsınız. ilginizden dolayı teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim...

hımsss bencede çok para warez bulanlar olursa paylaşarsada sevinirim.

fiyat sorayım dedim adamların attıgı mail

Mrblar;

Yazılımımızın standart surumunun ucreti 1000$’dir. Örnek olarak www.kadikoytimes.com adresine bakabilirsiniz. Standart yapı uzerine özel tasarım calışılmasını isterseniz +400$ bir maliyeti var. Örnek olarak www.zafergazetesi.com www.habersutun.com www.sporstudyo.com sitelerine bakabilirsiniz.

Standart surumun dısında bir yapı isterseniz www.sonsayfa.com www.ensonhaber.com gibi onunda ucreti 2000$ dan başlamaktadır.

Internethaber.com gibi çok fazla hitlere cevap verebilecek bir sistemin ücreti ise 5000$ dan başlamaktadır.

Daha detaylı bilgi için MSN den görüşebiliriz.

MSN adresim: [email protected]

İyi çalışmalar.

Bu kadar para verilmez yaw :D 1000 $ kim kaybetmişki ben bulayım :D

aslında dahada fazla ederi olan bir site ama kendisi yazana..Taban olarak ortada warwz olan bir taban kullanılmakta kendisi bile yazmış olsa taban site artık herkeste var...Çok esnek bir sistem aslında nereye asılsan geliyor biraz uğraşınca olabilir bence ama elinde olan bir arayüz çalışaması yapan varsa buray versin bizlerde birşeyler katalım güzel bir site çıkar ortaya sanırım...

İyi Çalışmalar..

how to download this source code, if u have link for download please post this here!

thangcuoi' Alıntı:
how to download this source code, if u have link for download please post this here!

we have not a download link or source code of this script. but we are searching...

arkadaşlar cmbilisimle çalışmış biri olarak şunu söylim adamlar tüm scriptlerini zendliyo
ve ben bu konudaki memnuniyetsizliğim yüzünden iptal ettim ve başka bi yazılımcıya yaptırdım

aslında temeli aynı bu sistemlerin biraz kodlamayla çok iyi şeyler yapılabilir. o kadar para aslında çok. bende görüştüm cmbilişimle 1,000 ytlye kadar indiler fiyatta. yine de pahalı. benim gözümde ederi 200usd. aslında bu pahalılığın sebebini de açıklıyor arkadaşlar global bir firma değiliz diye ama konya selçuk ünv. teknoport ta üretilen bu yazılımın global olamamsına da şaşmak lazım .... ben internethaberi (ortalıkta dolaşan eski versiyonu) geliştirme taraftarıyım.. biraz php kodlama öğrenip herkes bunu yapmalı warezlerle de uğraşmamalı bence. internethaberin herhangi bir açığı da yok bildiğim kadarıyla.

bu parada ne ki istedikleri para olsun sayısal loto vursun hiç sorun değil hemen alırım ama biraz bekleyecekler

arkdaşlar ensonhaber com scripti sadece yıllık kiralamak 500 ytl almak istyen demo turu yaptırlır şifreler ioncubeli olup ftp verilmemektedir sourcle birlitke almak isteyen 3000 $ a verebilirim.

iletişim. [email protected]
cm bilişime 1000 $ yerine aynı yazılım ve ozel temayla yıllık 500 ytl + kdv host masrafı dahil.

arkadaşlar mydesign neden kullanmayı denemıyorsunuz hem geliştirilebiliyor hemde krallar gibi çalışıyor benim örnek çalışmam www.Cayelihaber.com

Geri